$, 24.04.2024, 02:01
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2014 » Вересень » 1 » 1 Вересня- День знань.
14:03
1 Вересня- День знань.

 

Розквітають посмішки навколо,

Радісно луна веселий сміх.

Це моя найкраща в світі школа

Зустрічає школярів своїх!

Знову свята радісні хвилини,

Безліч вересневих привітань.

Здрастуй, школо! Ненька- Україна

Нас вітає всіх із святом Знань!

Новий 2014 – 2015 навчальний рік розпочався. Військові дії на Сході країни наклали свій відбиток на все наше сьогоднішнє життя: і суспільне, і шкільне, і особисте. Але в той же час перед великою небезпекою країни ми всі мовби прозріли  і зрозуміли, що ми є велика і дружня родина різних народів, які говорять різними мовами, але об’єднані єдиним – нашою вільною і незалежною країною Україною. І в підтвердження загального духовного пориву на святковій першовересневій лінійці вся наша шкільна родина продемонструвала єднання символікою: хто одягнув вишиванку, хто заколов в косичку синьо-жовту стрічку, хто прикрасив свій одяг квітами та символами в кольорах нашого прапору. Хвилиною мовчання учні, вчителі, батьки вшанували пам’ять всіх загиблих під час проведення антитерористичної операції. Державний гімн звучав якось особливо, а кожне його слово, здається, доходило до самих глибин наших душ.

            Новий навчальний рік ми розпочали в кількості 237 – ми дітей:  дошкільного віку – 40, шкільного – 197; 4 дошкільні групи, 22  класи, із яких молодших класів – 11, середніх та старших  - 11. Навчають дітей 86 педагогів, із яких 18 сурдопедагогів і 3 логопеда. Підтримують життєдіяльність школи  - 66 чоловік.

            Літні канікули для дітей – це найкраща пора для відпочинку, підтримання та зміцнення здоров’я, отримання нових вражень, зустрічей. 27 вихованців, дітей – інвалідів в червні протягом 14 днів відпочили в дитячому санаторії «Бердянський» на загальну суму 66150 грн. Цікаво провели 5 днів літніх канікул в м. Києві наймолодші  артисти, учасники ансамблю жестової пісні «Співочі руки»: Аверін  І., 2 Б клас; Даньшин Є., 4 Б; Дмитрієва Л., 3 Б; Ісенко С., 4 В; Камчієва К., 4 В; Пашкова А., 4 Б; Двигуліна А., 4 Б; Сальник Г., 4 Б; Стаднік Н., 5 А. Повернулися діти з перемогою в ІІІ Міжнародному фестивалі «Назустріч мрії». Активно провели літні канікули наші спортсмени. На превеликий жаль, події  у  травні  в  Одесі  налякали багатьох людей і тому батьки не наважилися відпустити дітей до цього міста, але все ж таки ті, хто був більш сміливий, дав можливість п’ятьом нашим хлопцям і відпочити, і позмагатися, і отримати перемогу – ІІ місце у Всеукраїнських змаганнях «Повір у себе». Це учні: Калініченко А., 9 А; Щербина А., 8 А; Щербина І., 9 Б; Благодіров А., 9 А; Бараніченко А., 8 А. Молодці хлопці! Велике спасибі педагогам, які протягом року навчали, тренували дітей, які були поряд з ними під час змагань, конкурсів. Слова подяки Китмановій І.В., Вайлу О.М., Пилипенко Н.В. Хочу сказати  слова вдячності і тим педагогам, які завжди супроводжують дітей на відпочинку в санаторії: Гонтарь О.С., Тищенко О.А., Маркову Ю.В., Стрішко Л.В.

            Поки діти відпочивали протягом літніх канікул, працівники школи готувались до початку нового навчального року. Не дивлячись на те, що бюджетне фінансування закладу протягом літа було відсутнє, ми все ж таки підготували приміщення та системи життєдіяльності до початку навчального року: провели «косметичні» ремонти в класних приміщеннях, спальних кімнатах та коридорах спального корпусу, в якому  замінили декілька старих дверей та вікон на нові, відремонтували спортивний зал, актову залу; провели необхідні ремонтні роботи в їдальні, котельні. Всі ці заходи були проведені завдяки відповідальності, ініціативності, старанності всього колективу школи. Хочу висловити слова подяки і нашим батькам, які своєю матеріальною допомогою підтримують діяльність закладу. Нас чекають цікаві заходи, змагання, конкурси, наполегливе навчання, нові знання та враження.

            Незабаром й свято усіх освітян нашої країни. Шановні колеги, прийміть щирі слова вітання та побажання найголовнішого для життя, роботи, людського щастя – це миру та спокою в нашій країні.

З повагою, директор школи – інтернату,

Панченко Галина Володимирівна

 

 

 

Переглядів: 963 | Додав: Natalya | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]