$, 29.04.2024, 12:00
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2010 » Вересень » 22
Спорт завжди  займав почесне місце  серед учнів і   педагогів нашої школи. Він  допомагає в навчанні й у праці. Кожен другий учень займається у спортивних гуртках. Далеко  поза межами  області відомі імена наших чемпіонів: баскетболістів, футболістів, борців. Учнів нашої школи запрошують в збірні команди України. А спортивній базі нашої школи може позаздрити будь-яка столична школа. 16 вересня у в нашій школі проходили змагання «Богатирські гри». Хороші результати показали учні 7б, 8д, 10б, 11б, 12б класів. Дуже активними були учні молодших класів. Але головний  показник- це здоров'я дітей, їхній емоційний настрій.
Переглядів: 1450 | Додав: Natalya | Дата: 22.09.2010

  

Продзвеніла веселкова карусель теплого літа, зібрано багатий урожай хліба, у садах доспіли яблука і сливи. А 1 вересня знову зібрало нас у рідному колі. Розпочався новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень. Особливим і, безперечно, визначальним у житті він стане для самих молодших школярів- учнів підготовчих класів, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступили на незвіданий шлях. Не менш важливим він буде для дванадцятикласників, яким доведеться обирати професійну стезю, які будуть втілювати отримані знання в реальному житті. Яким буде їх вибір – залежить тільки від них. 

До нашого колективу школи влилися і молоді педагоги: Комериста А.О., Прінь С.С., Каленська М.І., Шевякова К.І., Бобровська Х.В.. Сподіваємося, що цей навчальний рік відкриє перед молоддю нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей. 

З усією теплотою серця висловлюємо слова подяки за напружену працю педагогам, які не тільки щедро діляться своїми знаннями, виховують молоде покоління. Вони наполегливо працювали, готували приміщення школи до нового навчального року. 

Отже, вітаємо усіх з початком навчального року. Бажаємо міцного здоров'я, наснаги, терпіння, творчих злетів, відчуття задоволення від своєї роботи, впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань!


Переглядів: 1181 | Додав: Natalya | Дата: 22.09.2010