$, 28.04.2024, 21:42
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2010 » Вересень » 23

 

«Ми за мир на планеті «Земля», така назва дитячого конкурсу   малюнка на асфальті який  відбувся у нашій школі. Цього   теплого осіннього дня  у дворі школи було весело і гамірно. У конкурсі взяли участь понад 80 маленьких художників П- 4 класів, які перетворили асфальт на кольоровий килим.    

Діти поринули у світ фантазій. Сонце, квіти, планета, ліс, пташки  та багато інших цікавих речей старанно малювали дівчатка й хлопчики кольоровою крейдою.  

Малюнки  виходили яскравими  та  веселими: сонце з промінчиками, блакитна  хмарка, квіточки й метелики, будиночки — кожен малюнок був неповторним і особливим. Наші діти продемонстрували, що вони  мають надзвичайну фантазію та уяву, яку   втілили в своїх малюнках. А допомагали їм шефи - учні старших класів. 

Переглядів: 1894 | Додав: Natalya | Дата: 23.09.2010

Осіння пора, коли, здавалося б, все сумує, коли природа готується до зимового сну, давала натхнення багатьом поетам, художникам, музикантам.

Куди не глянь восени, скрізь побачиш розмаїття кольорів і відтінків. Жодна пора року не може похвалитися такою красою. Певно, осінь - найталановитіша серед них. Керує парадом дивовижних форм і барв творчий розпорядник-осінь.

Нещодавно у нашій школі відбулася виставка «Дари осені», участь брали П-12 класи. Серед П-5 класів І місце отримав 1-А клас – «Наша славна Україна», серед старших класів 11-Б клас «Осінній подих». Наймолодші учасники П-А класу підготували корзинку з овочами «Щедра осінь – господиня», П-Б - «Осінній вернісаж»,1-Б, 3-А, 4-А клас презентували роботи  «Квочку з курчатами», «Осінні барви»,  «Шепіт трав»,  «Міс чарівність». Та не треба думати, що лише осінь – прекрасна пора. По-своєму чудові й зима, і літо, і весна.

Хочеться подякувати учням, батькам, класним керівникам П-12 класів за участь у виставці. Так тримати і надалі.

Переглядів: 2247 | Додав: Natalya | Дата: 23.09.2010