$, 27.04.2024, 14:19
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2011 » Жовтень » 04

У нашій школі велика подія! У вересні на першому поверсі спального корпусу відкрито  дошкільну групу  для найменших діток, які мають проблеми зі слухом. Для них творені всі умови, відповідно до санітарних норм, з дотриманням вимог та урахуванням специфіки  виховання слабочуючих дітей: новенькі душеві кабінки, кімнати гігієни, куточки для прийому їжі та навчання, із смаком обладнані спальні. У світлій ігровій чекають своїх маленьких господарів яскраві  іграшки та розвивальні ігри. З маленькими дошкільнятами будуть працювати найдосвідченіші педагоги Демченко Л.А., Стрішко Н.М, Вайло Н.В.

  Саме з цієї маленької країни почнеться шлях до світу знань 

Переглядів: 1249 | Додав: Natalya | Дата: 04.10.2011


    З кожним роком  оновлюються, вдосконалюються  класи, спальні, технічне обладнання. Особлива гордість – це  світлий спортивний та обладнаний тренажерний зал, кабінет ритміки.  Це заслуга ініціативних, творчих вчителів фізкультури Вайла О.М., Квас К.Г., Кравченко Л.А. та інших працівників.

Результаті їхньої роботи – це спортивні досягнення.

Влітку юні спортсмени взяли участь у фінальній частині спартакіади «Повір у себе» в МДЦ «Артек». Це 6 дівчат і 8 хлопців. Дівчата ( Волович М., Волович О., Обліванцева А., Мельничук Г., Білан Н., Кім С.) посіли ІV  місце в Україні з баскетболу, а хлопці ( Онищук Д, Щербань С., Левченко В., Ревенко Д., Калініченко Б., Бєлан В., Бараніченко А., Щербина А.) вибороли ІІІ місце в Україні з баскетболу.

   Вперше  14 учнів школи-інтернату приймали участь в змаганнях з нового виду спорту новусу, який  проводила Федерація новусу України на базі оздоровчого комплексу «Бригантина!».

 Змагання проводились у м. Скадовськ Херсонської області.   Всі учасники були відзначені грамотами за участь в змаганнях.

     У парних змаганнях  зайняли І місце Ярославська Дарія, Онищенко Данило, Гордевська Тетяна, Чирков Павло. Також  Машкін Ярослав, Довгаль Роман, Обліванцева Анжеліка,  Волович Марина зайняли І місце в індивідуальних змаганнях.

    Наступні змагання відбудуться у Донецьку восени. Запрошення до участі вже отримали найсильніші спортсмени  Машкін Ярослав та Довгаль Роман.

       Важливим є те, що 14 дітей добре відпочили і дуже задоволені умовами  і організацією  змагань .  Оздоровленню дітей адміністрація школи приділяє особливу увагу . Також цього року  14 вихованців оздоровилися у Бердянському санаторії, 20 чоловік в Євпаторії, у Одесі 14 учнів. Життєрадісні з новими силами прийшли вони до школи оволодівати знаннями.  Нових досягнень і відкриттів, друзі!

 Лебідь О.В.

Переглядів: 1216 | Додав: Natalya | Дата: 04.10.2011

До свята Першого дзвоника вихованці Кам’янської  спеціальної загальноосвітньої школи – інтернату  для слабочуючих та пізнооглухлих дітей зібрали новий врожай перемог і  дипломів.

   Ні для кого  не секрет, що кожного року  під час  канікул  шкільні артисти з номерами різних танцювальних і оригінальних жанрів гастролюють  по країні.  

     Влітку 8 старшокласників прийняли участь у V Всеукраїнському фестивалі дитячої творчості «На зустріч  мрії».  Всього у фестивалі прийняло участь 60 чоловік , серед яких пять шкіл для дітей зі зниженим слухом. 

    Цього разу дипломи привезли з  Києва артисти Білан Н., Мельничук Г., Алієва А.,  Щербина О., Волович М., Красюк Р., Кузнєцова Р.  Їх супроводжували педагоги Китманова І.В. і Пилипенко Н.В., які стверджують, що виступ був вражаючим, тому обидва номери отримали найвищу оцінку одночасно у двох групах – І місце.   У номінації «Оригінальний жан» у  групі «Юніорів» артисти  показали жестову пісню «Море».

  А у  старшій групі «Молодь»  журі вразила жестова пісня   «Ты не выжил , солдат!», яку виконала Коротка Таня

Переглядів: 1354 | Додав: Natalya | Дата: 04.10.2011