$, 02.05.2024, 15:45
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2013 » Травень » 21

 

Кожного року у травні місяці як учні, так  і педагоги школи з радістю і нетерпінням чекають на  Свято шкільного вогнища. І ма­буть, то­му цьо­го дня будь-які хма­ри, — і на не­бос­хи­лі, і в людсь­ких дум­ках, — зни­ка­ють від лун­ких ди­тя­чих го­ло­сів, ра­діс­но­го смі­ху та ве­се­лих пі­сень.У цей день ми підводимо підсумки роботи з самоврядування учнівської організації «Веселка».   Грамоти  та за­о­хо­чу­валь­ні при­зи  от­ри­ма­ли  переможці шкільного концурсу «Краща група року». Це учні 2-А, 5-Б, 11-Б та 12-Б класів.   Друге місце зайняли учні 2-Б, 7-Б та група учнів 10-Б-10-Д класів.  На третьому місці- учні 3-А, 6-Б та 9-х класів.

А да­лі все нав­ко­ло за­ви­ру­ва­ло-за­шу­му­ва­ло. Яскравий танець «Бджілки»  пред­ста­ви­ли учні 1-А класу, вик­ли­кав­ши хви­лю оп­лес­ків вдяч­них гля­да­чів. Всі присутні заворожено слухали спів учениці 1-А класу  Даші Гриценко. Не зважаючи на свій юний вік, дівчинка нещодавно побувала  на відбірковому  турі  півфіналу дитячого конкурсу «Нова хвиля-2013».  Нікого не залишив байдужим  виступ на святі Валерії Терновської з піснею «Посмішка». Чис­ти­ми го­ло­са­ми під­хо­пи­ли дзвін­ко­го­ло­су ес­та­фе­ту учениці 3-А класу Борисюк Тетяна,  Квас Поліна та  Онищенко Анастасія. Глядачам при­па­ли до сма­ку хо­ре­ог­ра­фіч­ні но­ме­ри  ансамблю танцю «Ритм», багаторазового переможця різноманітних конкурсів і фестивалів.   Юні артисти  май­стер­но виконали танець «Шеф-кухарі» чим  вик­ли­ка­ли справ­жній фу­рор. Порадували глядачів і молодші учасники ансамблю своїм танцем «Ляльки». Бурхливими оплесками вдячні глядачі нагородили виконавців пісні в жестовому виконанні  «Недетское время» і «Половинка». Свят­ко­во­го нас­трою до­да­ла ве­се­ла  пантомима у виконанні Красюк Руслани, Сопіна Сергія і Лисиці Катерини. Хвилю аплодисментів отримали учні 2-а класу за виконання танцю «Ковбої» та  учні 3-а  класу за танець «Васильки».

А ось лиш да­ли ко­ман­ду, — і жва­ва юр­ба хлоп­ча­ків та дів­ча­ток вибігла на шкільний стадіон. Право запалити шкільне вогнище випало нашим випускникам- Сопіну Сергію, Вінскевичу Максиму і Чіркову Сергію.  І увага всіх присутніх переключилася на чудове видовище, так знайоме всім з дитинства, полум'я  шкільного  вогнища… Воно спалахнуло яс­но й ви­со­ко.  А в ніч­ній си­ня­ві ще дов­го лу­на­ли му­зи­ка й сміх.

Яскраве багатолюдне свято запам’ятається дітям не тільки переглядом найкращих концертних номерів, нагородженням переможців, цікавими зустрічами, а й неповторним відчуттям хоч маленьких, але власних перемог. Отож, усе цьо­го дня бу­ло ор­га­ні­зо­ва­но, аби зро­би­ти свя­то по-спра­вжньо­му не­за­бут­нім.




Переглядів: 1242 | Додав: Natalya | Дата: 21.05.2013