$, 02.05.2024, 10:36
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2013 » Листопад » 24

 

     З 4 по 15 листопада в школі було проведено тиждень педагогічної майстерності вихователів початкових класів.Кожен вихователь мав змогу продемонструвати свої творчі наробки,поділитися досвідом роботи,запропонувати впровадження інтерактивних технологій.Методичний тиждень показав не лише  ріст педагогічної майстерності, а й уміння аналізувати, робити висновки.

      При  підготовці до виховних заходів, вихователі  намагалися враховувати  індивідуальні можливості, рівень  фізичного, соціального, психічного та духовного розвитку учнів, їх вікові особливості, оптимально поєднували  форми організації: індивідуальної, групової. Створювали належні умови для особистісного зростання кожного  вихованця .

     Тиждень педагогічної майстерності розпочала Григоренко О. М. з мовних ігор «Дикі та домашні тварини», під час проведення яких перевірила та закріпила знання дітей про диких та домашніх тварин. Тимчура А. О.  під час відкритого виховного заходу «Знай та поважай  свою родину»  пробуджувала інтерес до історії своєї родини її оберегів та звичаїв. Шевякова К. І. в цьому  році продемонструвала новий вид діяльності -  жовта гра «Спіймай Жар-птицю»,  з  учніями 3 – А класу.Педагог проявила високий рівень власної творчості, знімала  психоемоційну напругу, стимулювала  розвиток емоційно-чуттєвого компоненту психіки.Григоренко Л. Г. розширювала та закріплювала знання учнів про чинники здорового способу життя, спонукала до  ведення здорового способу життя. Гриб К. О. з учнями П - А класу провела екологічну гру «У світі пташок та тварин»,під час якої  закріпила отримані знання учнів з курсу «Я і Україна». Полоннік Н. В. проводила колективно-творчу справу «Дивовижні маки».  Захоплюючий виховний захід з учнями 4 – А класу «Українські вечорниці» продемонструвала Біда І. Ю. Баришова Т. С.  з учнями 2 – Б класу  на занятті з позакласного читання намагалася  вчити розуміти зміст прочитаного, формувати  свідоме читання.  Притика А. С. на мовних іграх «Фрукти та овочі» вчила дітей правильно називати овочі та фрукти в ігровій формі. Бойко Л. С. провела зі своїми учнями образотворчу діяльність, де діти малювали осінній ліс для зайчика, який завітав до них в клас. Всі педагоги проявили творчу майстерність та високий методичний рівень організації позакласних виховних заходів.

             

Переглядів: 1141 | Додав: Elena | Дата: 24.11.2013

   Творча група педагогів разом з учнями 1-б класу підготували свято "Осінь золота прийшла".З гарним настроєм завітали малюки у      зал,прикрашений гірляндами з жовтого листя. Діти співали пісні про осінь, розповідали вірші та грали у цікаві ігри.

  
      
 
Переглядів: 1272 | Додав: Elena | Дата: 24.11.2013

 Від зірниці до зірниці хай лунають вечорниціПід такитм гаслом учні 4-а классу організували та провели українськіі вечорниці. Під час підготовки до свята, разом з вихователем  І.Ю.Бідою  учні вивчали елементи обряду вечорниць, збирали фольклорні твори та вивчали їх самостійно. А на святі діти майстерно виконували фрагменти  обрядів: співали, танцювали, вишивали. Особливо сподобалось глядачам, коли учасники вечорниць жартували. Вони  розповідали жартівливі історії зі свого життя  та гуморески. Та й  без танців не обійшлося.
 Особливу увагу вихователь та учні приділяли інтер’єру української хати,  яка була прикрашена вишитими рушниками, предметами старовинного народного побуту.
Такі виховні заходи сприяють підвищенню рівня ціннісного ставлення до суспільства та держави, вихованню любові до рідного краю, до художнього слова, до народної творчості.

            

       

   

Переглядів: 1144 | Додав: Elena | Дата: 23.11.2013