$, 20.04.2024, 07:51
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2014 » Квітень » 02

"Кенгуру" — це міжнародний математичний конкурс, який народився в Австралії і вже 18 років проводиться у країнах Європи. У 1997 році до участі в цьому конкурсі приєдналася Україна.Учні нашої школи щороку також приймають участь у цьому конкурсі.

              

Переглядів: 1019 | Додав: Natalya | Дата: 02.04.2014

Вже традиційним стало в нашій школі проведення конкурсу жестової пісні ,у якому приймають участь як школярі так і педагоги школи.Кому-кому, а членам журі випала висока, але нелегка робота – об’єктивно оцінити молоді таланти. І це, на наш погляд, удалося повною мірою. Бо ті, хто був відзначений, справді продемонстрував і творчі здібності.

 

                 

Переглядів: 1005 | Додав: Elena | Дата: 02.04.2014

Волосся – це дар природи, унікальний інструмент самовиявлення людини. У пошуках індивідуального стилю людина протягом життя експериментує зі своєю зовнішністю. За виглядом волосся визначають рівень культури, естетичного розвитку і смаку людини, її  соціальний статус.З рештою волосся – предмет праці перукарів, модельєрів, дизайнерів зачісок, усіх кваліфікованих фахівців,  послугами яких багато хто з нас користується. Враховуючи побажання учнів школи, адміністрація створила необхідні умови для  навчання перукарській справі. Діти мають змогу познайомитисяз особливостями цієї професії та на практиці спробувати свої сили та виявити здібності. 

                                  

Переглядів: 1041 | Додав: Elena | Дата: 02.04.2014

                                      

Вже  декілька років в нашій школі існує ляльковий театр. Актори в театрі - учні молодших класів. Керує гуртком Гридасова Ірина Павлівна- мудрий, досвідчений, творчий педагог.  Діти з великим задоволенням відвідують театральну студію, готують нові вистави. Особливою популярністю вистави користуються в дошкільному відділенні.

Переглядів: 982 | Додав: Natalya | Дата: 02.04.2014

Майстерність учителя є одним з визначальних факторів успішного навчання учнів. Система методичної роботи учителів-словесників дає можливість залучити педагогів до активної діяльності у напрямку підвищення свого фахового рівня, зокрема до участі у роботі творчих груп, науково-методичних консультаціях, педагогічних радах, конференціях, педчитаннях тощо. Цікаво, з нестандартним підходом , використанням інноваційних технологій проходив тиждень педагогічної майстерності  методичного об’єднання «Словесник». У рамках методичного тижня було проведено відкриті уроки вчителів-словесників Педагоги Пилипенко Н В.,Квас Л.Ф.,Суторміна О.О.,Геращенко Ю.В.,Бобровська Х.В. ділились досвідом, своїми творчими наробками.

               

Переглядів: 1007 | Додав: Elena | Дата: 02.04.2014

В нашій школі проходив  тиждень педагогічної майстерності вчителів природничо-математичних дисциплін «Глобус».  Урок хімії у 9-А класі був логічно пов’язаний з 145-ю річницею відкриття періодичної системи Д.Мендєлєєва. Учитель Харченко О.М. підготувала цікаві завдання на визначення хімічних елементів за таблицею. Діти розгадували ребуси, визначали основні характеристики хімічних елементів. Особливо цікавим завданням для дітей було розшифровування слів за порядковим номером періодичної системи.

Також на методичному тижні було проведено позакласний захід – інтелектуальну гру «Пошуки скарбів на островах знань». У грі брали  участь учні 6-10 класів. Діти «подорожували» по островах математики, фізики, біології, хімії. Учні були поділені на 2 команди – Робінзонів та Піратів. У продовж всієї гри активними учасниками були і глядачі.

Педагоги методичного об’єднання «Глобус» показали підвищення свого методичного рівня, власні творчі здобутки, педагогічні вміння.

                                      

Переглядів: 1001 | Додав: Elena | Дата: 02.04.2014