$, 28.03.2024, 16:46
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2014 » Вересень » 22

19 вересня учні нашої школи під керівництвом вчителів фізкультури Вайла О.М та Кваса К.Г. взяли участь у Міжнародному  спортивному проекті "Дитяча легка атлетика», присвяченому  Міжнародному Дню фізкультури і спорту. Змагалися учні 2-12 класів. У молодшій групі переможцями стали учні 2-Б, 3-Б, 4-Б, 4-В класів; у старшій групі- учні 11-А, 12-А класів. Переможців нагороджено грамотами, а кращі спортсмени увійшли до складу збірної команди школи і візьмуть участь у обласному етапі «Дитячої легкої атлетики» серед вихованців шкіл-інтернатів Запорізької області.

 

Переглядів: 842 | Додав: Natalya | Дата: 22.09.2014

Майбутнє кожної держави – це її молодь, і здорова молодь – запорука майбутнього успіху України, її благополуччя, процвітання, розвитку, становлення і утвердження у світі. Дуже важливо з раннього віку формувати звички, які утверджують здоровий спосіб життя. У рамках тижня знань з основ безпеки життєдіяльності у школі  оголошено конкурс малюнків «Обери життя». Конкурс покликаний сприяти розвитку учнівської   творчості, залучення молоді до активної творчої роботи і популяризації здорового способу життя серед молоді.
Наші учні з великим захопленням та ентузіазмом поставились до конкурсу, продемонструвавши за допомогою яскравих кольорів своє бачення відповідальності за вирішення проблем алкоголізму, тютюнопаління та наркоманії, висловили своє ставлення до здорового, активного способу життя.

 

Переглядів: 1050 | Додав: Natalya | Дата: 22.09.2014

18 вересня 2014 року в в школі було проведено інтелектуальну гру «Ти - пішохід». Організували гру вихователі 1 – А та 2 - А класу Гриб К. О. та Полоннік Н. В.. Учні створили дві команди: «Пішохід» та «Пасажир». На протязі заняття учасники переглянули цікавий мультфільм, пригадали правила дорожнього руху та закріпили свої знання за допомогою завдань інтелектуального та практичного характеру. Не давали  нудьгувати учасникам запрошені гості - Незнайко, Світлофор та Юний автоінспектор. На протязі заходу кожна команда учасників заробляла бали, тому при підведенні підсумків журі оголосила команду переможців. 
Вихованцям дуже сподобалась інтелектуальна гра, особливо ті моменти, коли могли показати свої знання на практиці. Як винагороду учні отримали низку позитивних емоцій та подарунки.

 

Переглядів: 926 | Додав: Natalya | Дата: 22.09.2014

З метою виховання у дітей ціннісного ставлення до власного здоров’я та бажання дбати про нього, вихователем школи –інтернату Баришовою Т.С. та педагогом-організатором Садовською О.Ю.  було проведено спортивну гру «У пошуках скарбів».  Суть гри  полягала в тому, щоб знайти скарб за допомогою допоміжної карти під час виконання інтелектуальних та фізичних вправ. Участь брали учні 2-4 класів, всього було 6 команд, яким треба було впоратись з 8 завданнями, над якими всі команди успішно впорались та знайшли скарб – солодощі та фрукти.
Всі діти були втомлені та задоволені грою, з великою радістю повернулися до своїх класних кімнат, де ділилися своїми емоціями та співпереживаннями з приводу свята.

 

Переглядів: 916 | Додав: Natalya | Дата: 22.09.2014

Нещодавно  у нашій школі  було проведено спортивні змагання  «Супер-дітки проти супер-вихователів». Змагалися дві команди: вихователів (Гречко О.О.,Кабаченко М.В., Тимчура А.О., Мітічкін П.В., Притика А.С., Терновський Є.О. та Польша А.В.) та вихованців ( Онищенко Д.-11-а кл.,Левченко В.-10б кл., Калініченко А.-9-а кл., Приколотін О.-9-в кл., Мельничук Г.-11-а кл., Обліванцева А.-10-а кл. та  Волович О.-9-в кл. ).  Організатори – Рубан В.М. та Жавжаров В.К. створили атмосферу свята в грі-змаганні, виховували любов до фізкультури та спорту, розвивали у вихованців пам'ять, увагу, вміння долати труднощі, зміцнювали здоров’я, виховували почуття дружби та колективізму. Під час проведення змагань панувала доброзичлива, товариська атмосфера. Намагалися і вихователі і вихованці показати  себе з найкращого боку, продемонструвати свої фізичні властивості, чим завоювали щиру підтримку глядачів. Конкурси були різноманітні  та цікаві. Підводячи підсумки, судійська колегія (Горбенко В.М., Прінь С.С. та Артамонова А.) відзначила хорошу фізичну підготовку як з боку вихователів, так і з боку учнів. Ці традиційні цікаві змагання закінчилися з однаковим рахунком - перемогла дружба. 

 

Переглядів: 923 | Додав: Natalya | Дата: 22.09.2014

Осіння пора, коли, здавалося б, все сумує, коли природа готується до зимового сну, давала натхнення багатьом поетам, художникам, музикантам. Куди не поглянь восени, скрізь побачиш розмаїття кольорів і відтінків. Жодна пора року не може похвалитися такою красою. Певно, осінь - найталановитіша серед них. Керує парадом дивовижних форм і барв творчий розпорядник-осінь. Початок осені – це час не лише смутку за промайнувшим літом але і пора розцвітання різноманітних барвистих квітів, які з легкої руки натхненної людини здатні перетворитися на справжній витвір мистецтва!

Ось і Кам`янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат не змогла залишитися осторонь такої краси. Восьмого вересня в закладі відкрилась виставка композицій з осінніх квітів у виконанні учнів.

Піднесені ідеєю діти презентували по декілька робіт від класу, надихаючись розмаїттям кольорів та самим настроєм чарівної осені. Класи з гордістю презентували свої композиції, давали їм співучі назви, захоплено розглядали вернісаж яскравих букетів. 

В композиціях школярі розкривали свій творчий потенціал, проявляючи не аби-яку оригінальність, чого варта лише композиція у формі корабля з майоріючим український прапором – що додав нотку патріотизму до усієї виставки! 

 

Переглядів: 1040 | Додав: Natalya | Дата: 22.09.2014

Профілактичні заходи під умовною назвою «Увага! Діти на дорозі!» проходять з 20 серпня по 20 вересня, але профілактична робота з попередження дитячого дорожнього травматизму проводиться постійно, змінюються лише її форми.  Подібні заходи у нас проводяться щорічно у  вересні, коли діти приходять до школи. Головне завдання - зробити життя дітлахів безпечним». 
 

 Інтелектуальна гра "Ти-пішохід"

Практичне заняття для молодших класів „Живе перехрестя”

Брейн-ринг «Знавці ПДР»

Лекція лікаря «Перша допомога потерпілим при ДТП»

Вікторина «Правила маленького пішохода»

Конкурс шкільних  газет „ Про що розповідає світлофор”

Театралізована вистава «Мій друг-світлофор»

Турнір знавців ПДР

Тематичниі виховні години «Безпека на дорозі».

Виставка плакатів «Знай і виконуй  правила дорожнього руху!»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 847 | Додав: Natalya | Дата: 22.09.2014