$, 19.04.2024, 01:39
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2014 » Жовтень » 30

   

   Сьогодні вся наша шкільна родина  вітає з Днем народження  директора школи Галину Володимирівну Панченко.

Галина Володимирівна-  людина неймовірно творча, з  нестандартним мисленням, вона встигає скрізь, ще й залишається при цьому чарівною, завжди усміхненою і приязною жінкою. У ній органічно поєднуються високий професіоналізм та людська скромність і щедрість душі. Немає такої справи, взявшись за яку Галина Володимирівна не довела б її до досконалості. Немає людини, яку б вона не зігріла  своєю турботою. Двері її кабінету завжди відкриті, як і відкрита для колег, учнів, батьків її душа.

        Її світогляд  можна визначити кількома ключовими словами: надійність, відповідальність, любов до людей. Таку атмосферу вона й створює навколо себе.  На неї хочеться рівнятися, з нею хочеться порадитися, з нею просто хочеться поговорити і про земне, і про високе, бо вона вміє вислухати і підтримати, розрадити і заспокоїти.   Але найбільша її краса - розум і надзвичайне працелюбство. У чому ж секрет її успіху? Насамперед, у характері, у наполегливості, у вмінні перемагати й навчати цьому своїх колег. Бути завжди у творчому пошуку! Бути першою, іти попереду, в ногу з часом! І перемагати!  Їй не заздрять, нею захоплюються і наслідують

        Шановна Галино Володимирівно! Прийміть найщиріші вітання з Днем народження! Зичимо  Вам міцного здоров’я, щастя, добрих і творчих буднів, яскравих свят. Нехай ще довгі роки Ваша енергія і творчість надихають людей, які вас оточують, а кожне добре починання неодмінно закінчується успіхом.

 

На струнах осінь  пісню підбира,
А ми сьогодні з щирістю й любов’ю
Бажаєм довгих років і добра,
Багато радості та доброго здоров’я.
На довгий вік, на многії літа,
На шану від людей, тепло родинне,
Стелися, доле, крізь усе життя
Лише добром для доброї людини.

Переглядів: 930 | Додав: Natalya | Дата: 30.10.2014