$, 28.03.2024, 15:55
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2014 » Листопад » 20

20 листопада у нашій школі відбувся конкурс «Козацькі забави», який організували вихователі Польша А.В та Марущак Ю.В. Участь взяли дві команди «Козачата» (4-Б клас) і «Соколята» (4-В клас)Учасники змагань виявилися кмітливими, дотепними, спритними, сильними та веселими. Такі свята сприяють розвитку фізичних вмінь та навичок учнів, захоплюють їх, вчать працювати в команді та бути дружніми. Як справжні козаки,  діти були згуртованими,  допомагали один одному. В кінці змагань команди потисли руки суперникам та були нагороджені грамотами. Підсумки змагань показали, що у нас зростає гідна зміна юних козачат. Так тримати! Всі глядачі були вдячні  педагогам за вдало підготовлене свято.

Переглядів: 876 | Додав: Natalya | Дата: 20.11.2014

Наш трудовий колектив виконав свій патріотичний обов‘язок- допоміг двом  молодим бійцям - учасникам АТО, які отримали  складні поранення, потребують матеріальної допомоги та проживають у Василівському районі. Загальна сума допомоги 10 200 грн, по 5 100 кожному.

 Олександр Гринь, 28 років, житель с. Орлянка.  У складі 93-ої окремої механізованї бригади з квітня цього року воював на сході України впродовж чотирьох місяців. Лихо спіткало його під Артемівськом, коли колона потрапила в засідку. Під бесперервними обстрілами бойовиків Олександр із побратимами дуже довго чекали на підкріплення. За свою мужність і героїзм він розплатився здоров'ям - чоловік отримав серйозні травми ніг і потребує тривалої реабілітації, а в майбутньому - імплантації обох колінних суглобів. На даний час   пересувається тільки в інвалідному візку.

Найгіршим же є те, що вже 3 місяці він не може отримати довідку з військової частини про участь в АТО; без цього папірця Олександр не матиме статуса учасника бойових дій, а  отже жодних соціальних виплат і матеріальної компенсації.

Ільницький Максим, с. Мала Білозерка, 1986 р.н., не одружений. Проживає з  матір’ю, якій 75 років. Коли мати дізналася про поранення сина, потрапила до лікарні з інфарктом.

Військовий з 23-го батальйону територіальної оборони Максим Ільницький добровільно зголосився захищати рідну країну ще в квітні. Довгі місяці пробув в зоні АТО під Маріуполем. 5 вересня в складі танкової колони батальйону, яка рухалася в Новоазовськ, хлопець потрапив під обстріл. Їх колону розбили бойовики, загинули троє українських захисників. Максиму осколком перебило ногу, у нього була контузія,  хлопець   дивом вижив. Боєць 2 км повз від місця обстрілу з простреленою ногою, втратив багато крові.  Максим на протязі двох місяців проходив лікування. За його  життя і здоров'я боролися медики Дніпропетровського госпіталю, а потім вінницькі лікарі. Він переніс ряд складних операцій  попереду ще декілька. Пересувається на милицях. У Запоріжжя захисник приїхав 19  листопада.

Переглядів: 919 | Додав: Natalya | Дата: 20.11.2014