$, 19.04.2024, 09:04
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2015 » Лютий » 11

      З розвитком світу та сучасних технологій батьків вже не дивує їх трирічна дитина, яка може самостійно увімкнути комп’ютер та знайти серед безлічі папок саме той мультик, який треба. Це вже не той світ, коли по телебаченню виділявся окремий час на мультфільми. І найгірше, що було – це пропустити їх. Зараз діти схоплюють все на льоту і встигнути за ними прослідкувати практично нереально. Саме тому, дуже часто вони потрапляють в різноманітні неприємні ситуації. Одним із джерел небезпек зараз є Інтернет. На жаль, там діти черпають не лише корисну інформацію для свого розвитку та освіти, а й наштовхуються на ряд небезпечних ситуацій. Світ змінюється з неймовірною швидкістю,– і розвиток комунікаційних технологій цьому сприяє.

     З кожним роком збільшується кількість проникнення Інтернету в наше життя. Разом з цим збільшується і кількість користувачів, в тому числі дітей. За даними Інтернет Асоціації України Інтернетом користується понад 17 млн. населення України. Ще понад 8 млн. – це діти та підлітки. І хоч мережа дає дуже багато корисної інформації як для освіти, так і для саморозвитку, у ній же на дітей чекає і багато загроз.

    Тому в нашій школі проведені виховні заходи під назвою  «Безпечний Інтернет для дітей». Основна  мета цих заходів - привернути увагу батьків та учнів  до існуючої проблеми та закликати до культурного інтелектуального використання Інтернет – ресурсів.  Хоча з Інтернетом і пов’язані певні загрози , це не привід для того, щоб відмовитись від користування мережею. Мережею Інтернет можна користуватися і навіть потрібно, але дотримуючись правил безпеки. 

     Учні 2Б, 3А, 4А,Б класів змогли переглянути презентації, відеоролики та випустити інформаційний вісник «Увага! Безпечний Інтернет дітям».  Діти  мали можливість поділитися своїми враженнями про побачене та почуте під час години спілкування. Проведене анкетування   «Діти в Інтернеті», виставка малюнків 2Б класу - «Інтернет в моєму житті». Роздані  пам’ятки  учням та батькам "Безпеки дітей в Інтернеті".   

Григоренко Л.Г., вихователь 

Переглядів: 879 | Додав: Natalya | Дата: 11.02.2015

У листопаді 2014 року  відбувалася атестація школи, яка охопила питання організації та ефективності  навчально – виховного процесу, управління школою, соціального захисту всіх учасників навчально – виховного процесу.

Результати експертизи свідчать, що у школі створено   інноваційний простір, який спрямований на креативний розвиток усіх учасників навчально-виховного процесу. Рівень навчальних досягнень учнів у динаміці за результатами річного оцінювання та контрольних випробувань свідчить про високу ефективність навчально-виховного процесу.

У школі проводиться змістовна робота щодо соціального захисту, збереження та зміцнення здоров’я учнів та працівників закладу.

Показники діяльності підтверджують статус закладу, який забезпечує  високий рівень навчально-виховного процесу.

За результатами експертизи нашу школу  атестовано з відзнакою!

 

Переглядів: 876 | Додав: Natalya | Дата: 11.02.2015