$, 20.04.2024, 14:01
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2015 » Лютий » 15

У зв’язку з напруженою ситуацією,  що виникла на Сході України, в школі-інтернаті особливо  актуальним стало виховання  культури безпечної поведінки.

На уроках по БЖД,  спеціальних теоретичних та практичних заняттях вчителі та вихователі,  демонструючи на власному прикладі, дають дітям чіткі рекомендації, як діяти в тій чи іншій ситуації. Неодноразово  в школі  проводились тренувальні  навчання .Кожен член колективу знає , що  при звуковому сигналі  (один  довгий,) необхідно терміново евакуюватись з приміщень будівлі школи-інтернату.  Під керівництвом дорослих  вихованці організовано переміщаються у безпечну  зону – укриття.

      На випадок надзвичайних ситуацій працівниками закладу обладнані необхідними  предметами для тимчасового перебування людей приміщення підвалу ( встановлені лави, санітарна зона, місце для зберігання води).  В укритті завжди зберігаються продукти харчування,  що дуже зручно для використання при необхідності.

 Щотижня  з учнями проводяться виховні  заходи. Учні здійснюють перегляд та обговорення  пізнавальних відеофільмів  про поведінку при виявлені вибухонебезпечних та підозрілих предметів та дотримання правил безпеки під час інших небезпечних життю ситуацій.

Будьте пильними!  Бережіть здоров’я та життя!

                                                     О.І.Лебідь, інженер з ОП та БЖД

Переглядів: 883 | Додав: Natalya | Дата: 15.02.2015