$, 29.03.2024, 09:39
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2015 » Травень » 02

Завершив свою роботу місячник з благоустрою території «За чисте довкілля». У комунальному закладі «Кам’янська спецшкола- інтернат» Запорізької обласної ради у ході місячника було проведено низку масових заходів, спрямованих не лише на покращення стану пришкільної території, а й задля вирішення екологічних і природоохоронних проблем, залучення учнівської молоді до активної природоохоронної діяльності, формування екологічної свідомості та дбайливого ставлення до природи.

Школярі  впорядкували шкільні клумби й газони, висадили   кущі калини, оформили квітники багаторічними рослинами,  висадили алею з 12 ялинок. Під час Всеукраїнського суботника до проведення акції долучилися всі члени трудового колективу школи. Працівниками та вихованцями закладу облаштована і прибрана вся пришкільна територія, побілені дерева, вигребене і вивезене сміття, упорядковано дитячі майданчики.

Плідно попрацювавши, з відчуттям втоми, але задоволені результатом своєї праці, наша шкільна родина відзначила завершення акції «День довкілля».

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 868 | Додав: Natalya | Дата: 02.05.2015