$, 19.04.2024, 16:58
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2015 » Травень » 16

16 травня у Запорожжі на території ЗНУ відбулось святкування Дня Європи під егідою Центру культури ЗНУ, відділу міжнародних зв'язків та роботи з іноземними студентами ЗНУ, Запорізької обласної державної адміністрації.

На базі Запорізького національного університету працювало "Студентське Євромістечко", в якому були встановлені палатки за  кількістю країн ЄС з їх символікою та атрибутикою. Кожен  бажаючий міг підійти до них і дізнатися цікаві  відомості про країни ЄС і про те, що дасть Україні вступ  до  Євросоюзу.

У тематичних палатках були представлені фольклор кожної із країн, національні костюми і страви, також працювала ярмарка сувенірів і символіки Євросоюзу. Порадували гостей свята і незвичайні гості – «запорізькі шотландці». Молоді люди в килтах – традиційній спідниці в клітинку шотландських горців, а також відомий музичний колектив «Alba gu brath» із Дніпропетровська.

Юні артисти з різних куточків Запоріжжя приїхали показати свою майстерність та вміння. Неординарним та досить хвилюючим був виступ ансамблю пісні у жестовому виконанні «Співочі руки» нашої школи. Зворушлива пісня «Мир без війни» зачепила не одне серце та не залишила байдужим жодного глядача. Виступ ансамбля був досить емоційним і вражаючим: на останніх нотах юні артисти випустили в небо голубів як символ миру, злагоди і щастя.

Завершилось святкування символічним лицарським турніром в обладунках часів європейського середньовіччя. 

Т.П.Наконечна, заступник директора з навчально-виховної роботи

Переглядів: 897 | Додав: Natalya | Дата: 16.05.2015