$, 29.03.2024, 15:41
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2015 » Травень » 19

17 травня у м. Хмельницький відбувся фестиваль дитячої і молодіжної творчості «Щедрику-Ведрику» збирає зірочки - 2015», головною метою якого було створення для дітей та молоді можливості творчого спілкування, виявлення нових талантів, надання можливості ознайомлення зі зразками національної культури мистецтва різних куточків України. У такий непростий для країни час, незважаючи на всі виклики перед нашою державою, з її різних куточків з’їхалися до міста Хмельницький юні обдарування, аби познайомити зі своїми творчими доробками. Адже талановиті діти славлять не лише себе, а свою родину, рідний край та Україну.

            У цьому фестивалі   взяли  участь і учні  Кам’янської спецшколи-інтернату. Народний ансамбль танцю «Ритм» посів перше місце в номінації «хореографія», а колектив «Співочі руки» здобув гран-прі конкурсу і отримав комп’ютерний планшет за виконання пісні «Батьківщина». Якісний  та натхненний  виступ у поєднанні з різноманітними і надзвичайно яскравими і красивими костюмами виконавців сприяли створенню відповідної атмосфери у залі. То було  справжнє мереживо краси. Гармонія руху, мелодії, стилю, манери виконання,  яскраві костюми роблять художні номери у виконанні ансамблю  неперевершеними.

            Вже протягом багатьох років колектив  під керівництвом І.В.Китманової творчо, з великим натхненням та зацікавленістю працює і отримує перемоги на міжнародних, всеукраїнських, обласних, конкурсах. Це досягається цілеспрямованою постійною працею керівника ансамблю та її вихованців.  Ми пишаємось  талановитими   дітьми і цінуємо творчу співпрацю шкільної родини! Вітаємо юних артистів   із перемогою в  конкурсі та бажаємо нових творчих злетів!

 

 

          

 

Переглядів: 840 | Додав: Natalya | Дата: 19.05.2015