$, 28.03.2024, 21:21
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2015 » Листопад » 01

Солдате український , я за тебе

                         Щодня благаю Бога і молю,

                         Щоб захистив  ти жовте поле, синє небо,

                         І щоб живим лишився ти в бою!

 

У КЗ «Кам’янська спецшкола-інтернат» ЗОР велика увага приділяється патріотичному вихованню підростаючого покоління. З метою піднесення патріотичних настроїв та любові до Батьківщини, вшанування захисників Вітчизни, у школі відбулись масові заходи: в бібліотеці    оформлені тематичні виставки; проводяться уроки мужності,   тематичні класні години та урочисті лінійки.         

Колектив школи-інтернату  розуміє, що  особливої уваги та підтримки потребують ті, хто захищає східні кордони нашої держави. Розуміючи, як важливо підтримувати бойовий дух українських бійців, вселяти в них Віру, Надію та Любов, педагоги та учні комунального закладу «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа – інтернат» Запорізької обласної ради долучилися до благодійних акцій. Із самого початку навчального року в школі-інтернаті  розпочалася акція «Діти – воїнам-захисникам». В рамках акції було зібрано кошти в сумі 7350 грн, які були передані на допомогу бійцям, які знаходяться в зоні АТО. Школярі активно долучилися  і до  Всеукраїнської акції «Лист пораненому», в  ході якої  писали листи,   оформляли малюнки, виготовляли власні вироби. У листах учні висловили найщиріші слова подяки та підтримки солдатам,  висвітлили в малюнках свої найтепліші побажання міцного здоров’я, віри у перемогу, незламного духу і миру в Україні.

  

Із великим захопленням взяли участь в Обласній благодійній патріотичній акції «Подаруй прапор українському солдату». З метою оновлення Державних прапорів України у батальйонах   учні подарували військовослужбовцям, що знаходяться у зоні Антитерористичної операції кілька прапорів.

Ще вихованці сплели жовто-блакитні браслети з стрічок, які носитимуть в знак нездоланності нашої країни. Участь в таких заходи сприяє формуванню у дітей активної громадянської позиції та посиленню відповідальності за майбутнє своєї держави. Всі подарунки для бійців передали  волонтеру БФ «Солдатські матері» Юрову Андрію.

 

І ось нещодавно  відбувся заключний   концерт в підтримку Збройних Сил України «З Україною у серці». Почесними  гостями  свята були  учасник АТО, Довгар Андрій Анатолійович, голова фонду «Солдатські матері» Андрій Юров,  т.в.о. військового комісара Василівського райвійськкомату Сергій Васюков. Голова фонду  «Солдатські матері» висловив слова подяки педагогічному та учнівському колективу за  виявлений патріотизм, доброту, милосердя, активну участь у волонтерському русі та  організацію благодійних концертів в підтримку воїнів, які знаходяться в зоні АТО.

 Велике враження на учнів та працівників школи справила розповідь бійця Андрія Довгара. Звичайний молодий чоловік, батько маленького сина, пішов добровольцем на війну. Захищав Батьківщину, не раз дивився смерті в обличчя, втрачав побратимів і не раз мріяв про мир на нашій Землі. З великою повагою і шаною ми дивилися на нього, слухали його невелику розповідь, адже хвилююча розповідь про те, в яких умовах живуть і захищають свою землю бійці, не залишила байдужим нікого. У своєму виступі він наголосив, що найвищим проявом любові до рідної землі є готовність боронити її, що бійці зберігають та примножують таку святу військову традицію, як традиція військового товариства.

 

Хвилиною мовчання вшановано всіх, хто загинув під час виконання антитерористичної операції, хто виборював щастя та свободу нашої України. Всіх присутніх порадували виступи  вихованців школи-інтернату. Діти разом з педагогами підготували зворушливу концертну програму, у якій звучали патріотичні вірші, демонструвалися неповторні танцювальні композиції.

        

Ми розуміємо, що наша допомога лише невеличка часточка того, що можна зробити для підтримки української армії, сподіваємось, що це стане поштовхом до всіх небайдужих людей!

 

 

Святковий концерт  «З Україною у серці» у  КЗ «Кам’янська спецшкола-інтернат» ЗОР   (ВІДЕО)

 

Переглядів: 838 | Додав: Natalya | Дата: 01.11.2015