$, 16.04.2024, 10:11
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2016 » Лютий » 11

Я раздвигаю тишину…

И вдохновенным исполненьем

Свою беззвучную страну

Безмолвным оглашаю пеньем.

Я песню жестами пою…

 

11 лютого 2016 року в КЗ «Кам’янська спецшкола-інтернат» ЗОР  відбувся фестиваль пісні в жестовому виконанні «Сузір’я талантів» серед педагогів школи. Ця концертна програма  об’єднує дітей з вадами слуху та їх наставників у бажанні та вмінні почути та зрозуміти один одного.

Традиція проведення концерту жестової пісні – це ще один привід зібратися разом, показати свою майстерність і поділитися красою передачі почуттів, емоцій, переживань за допомогою жестів.

Цього року до концертної програми було внесено 16 номерів, які були різними за жанрами, складом учасників (соло, дует, ансамбль), тематикою. Дітям дуже сподобались пісні у виконанні психолога школи-інтернату Колосової О.І. та педагогів початкової школи  Кабаченко М.В., Кущ Т.С., Дериведмідь В.М., Тіхонової Г.А. та Гриб К.О. Ніхто не залишився байдужим під час виконання пісень Китмановою І.В. та Вайло Н.В.  Зал зривався оплесками під час виконання таких пісень: «Василина» (Терновський Є. В. та Мітічкін П.В.), «Підманула, підвела» (Квас С.В. та Жавжаров В.К.), «Гадалка» (Кузьминська Я.І. та Квас С.В.) та пісні «Ну и дела!» у виконанні Кравченко Л.В. та Сизоненко В.М.

Найбільше діти аплодували, коли в залі лунала пісня «Едем на дискотеку» у виконанні чоловічого колективу «Гречко та К°».

Завершився концерт піснею «Пісня на добро» у виконанні педагогів методичного об’єднання «Словесник» (Квас Л.Ф., Пилипенко Н.В.,Квас В.Г., Марченко К.А та Чуракова С.В.).

Під час концерту в залі панувала неймовірна атмосфера – гучними оплесками глядачі підтримували артистів.    Із великим нетерпінням будемо чекати наступного концерту «Сузір’я талантів» нашої школи.

         

Переглядів: 843 | Додав: Natalya | Дата: 11.02.2016