$, 16.04.2024, 07:37
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2016 » Лютий » 22

 

…і мовчки сотня непокорених героїв 
відходила у чисті небеса, 
і погляди знесилених мільйонів 
дивились вслід братам, батькам, синам...


           Цими днями вся Україна вшановує світлу пам’ять Небесної Сотні. Ми схиляємо голови в пам’ять про тих, хто віддав своє життя за європейське майбутнє українського народу… 22 лютого 2016 року в стінах КЗ «Кам'янська спецшкола-інтернат» ЗОР  з нагоди річниці вшанування Героїв Небесної Сотні, була проведена година спілкування в пам’ять про загиблих за майбутнє України.  Метою даного заходу було вшанувати пам'ять героїв Небесної сотні, прищеплювати любов до Батьківщини, виховувати патріотичну свідомість, розвивати бажання стати гідними громадянами України. 

В рамках заходу учні  поглибили свої знання про передумови та хід Революції Гідності. Школярі переглянули презентацію, фото- та відеоматеріали про доленосні події листопада 2013 року – лютого 2014 року.

          Вихователь Польша А.В.  та педагог-організатор Жавжаров В.К. особливу увагу підлітків звернули  на історичне значення Євромайдану, громадянський подвиг і мужність людей, які відстоювали національні інтереси і європейський вибір нашої держави.

На завершення заняття учні та педагоги хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні та людей, які загинули у ході війни на Донбасі. 

    


 

 

Переглядів: 900 | Додав: Natalya | Дата: 22.02.2016