$, 29.03.2024, 02:39
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2016 » Березень » 04

 

         Учні 5 А і 5 Б класу разом з класними керівниками та вихователями їздили на екскурсію  в м. Василівка до місцевого зоопарку. Було дуже цікаво під час екскурсії. Господарі   провели нам екскурсію по території зоопарку та познайомили нас з усіма мешканцями вольєрів, басейну, розповіли про кожного звіра та рибок, які мешкають в зоопарку, про їх повадки та особливості утримання і харчування.Там ми побачили різних тварин. Вони позували нам, а ми робили чудові фотографії. Були там леви зі своєю родиною, тигри з родиною, маленькі тигренята та левенята, ведмеді Маша, Міша, та гімалайський ведмідь на ім’я Фунтік, пантера та собаки. Дуже багато було різних японських рибок, які живуть до 200 років. Ці рибки реагують на голоси господарів та відгукуються на власні клички. Вони мешкають у великому басейні на території зоопарку.

Ми спостерігали, як тварин годували. Ведмеді полюбляють їсти солодке (варення, мед), різні фрукти, печиво, хліб. Тигри та леви люблять їсти свіже м’ясо. Ми з собою привезли гостинці для тварин та пригощали їх  різноманітними ласощами. Тварини у зоопарку не обділені увагою, вони отримують відповідне харчування, за ними добре доглядають. Всіх присутніх тварин на території  зоопарку місцевий фермер  утримує   за власні кошти та кошти, зібрані від добровільних внесків.

         На згадку про екскурсію  ми зробили безліч цікавих фотографій, отримали заряд позитивних емоцій та велике задоволення від цікавої поїздки до зоопарку.  

  

 

Переглядів: 858 | Додав: Natalya | Дата: 04.03.2016