$, 26.04.2024, 13:44
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2016 » Березень » 05

Мандрувати завжди не тільки цікаво, але й корисно. Учні 8-А класу разом з вихователем Гречко О.О. і класним керівником Пилипенко Н.В.    наприкінці  лютого  вирушили за новими враженнями і знаннями до м. Запоріжжя до  єдиного в  Україні музею техніки «Фаетон», в якому представлено більше 150 одиниць різної техніки. Це і автомобілі, і зброя, і велосипеди, мотоцикли, моторолери, і радіоприймачі. Спочатку екскурсантів  зустрічала гід цього музею, яка провела цікаву екскурсію з незвичними фактами про представлені музейні експонати, а потім у всіх було багато вільного часу для того, щоб детальніше розглянути техніку, сфотографуватись  і придбати на пам’ять сувеніри та подарунки на згадку про цей  музей.

Після «Фаетону» подорож не завершилась, усі поїхали до не менш цікавого музею «Мотор-Січ» імені Богуслаєва, в якому побачили двигуни на літаки, різні за розміром і застосуванням. У музеї був представлений перший дерев’яний  літак. Цей музей багатий не тільки на зразки різноманітних двигунів на літаки, але й багато інших дуже цікавих експонатів.

Після цих незвичайних екскурсій учні повернулись до школи втомлені, але задоволені від набутих знань і вражень.

Гречко О.О., вихователь

Пилипенко Н.В., класний керівник

  

Переглядів: 848 | Додав: Natalya | Дата: 05.03.2016

8 БЕРЕЗНЯ - це той особливий день, коли всюди відчувається присутність весняного тепла і щирої радості. У цей день приємно привітати прекрасну половинку нашої школи: всіх жінок і дівчаток. Адже це самий чудове весняне свято. Хочеться побажати всім любові, добра, здійснення всіх бажань.

4 березня в нашій школі пройшов конкурс, присвячений  Міжнародному жіночому дню «Нумо, дівчата!». У ньому брали участь дві команди дівчаток «Ромашка» і «Лілія». Конкурси проходили один за другим, між ними були музичні паузи - привітання (жестові пісні, танці у виконанні хлопчиків і самих учасниць конкурсу). Учасниці конкурсу змагалися між собою, виконуючи різні цікаві завдання. Обидві команди набрали однакову кількість балів, і тому журі вирішило: перемогла – ДРУЖБА.

Глядачі з веселим настроєм і оплесками підтримуваали учасників конкурсу. Діти і гості отримали масу емоцій і радості від свята.

   

Переглядів: 1028 | Додав: Natalya | Дата: 05.03.2016