$, 24.04.2024, 07:30
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2017 » Липень » 12

 

Сьогодні у нас велика втрата, яку не описати ніякими словами. У розквіті сил важке захворювання несподівано перервало життя Гречко Вікторії Сергіївни. Вона була не просто гарною медсестрою, а й дуже чуйною, чемною людиною, не лишалась осторонь чужих проблем і завжди прагнула допомогти людям. Оптимістична, цілеспрямована, працелюбна, зі світлою надією на майбутнє. Її несподівана смерть – невимовно болісна втрата для рідних, близьких, друзів, колективу школи.

За час роботи в школі Вікторія Сергіївна зарекомендувала себе висококваліфікованим, відповідальним, чесним співробітником, який сумлінно виконував свої обов'язки. Вона була доброю, щирою людиною, готовою завжди прийти на допомогу як школярам так і працівникам школи. ЇЇ відрізняли глибокі душевні якості, доброзичливість й оптимістичне ставлення до життя.

 

Колектив Кам’янської спецшколи-інтернату глибоко сумуює та висловлює щирі співчуття родині й близьким. Світла пам’ять про Вікторію Сергіївну Гречко назавжди збережеться в наших серцях.

Переглядів: 1385 | Додав: Natalya | Дата: 12.07.2017