$, 23.04.2024, 17:48
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2017 » Вересень » 19

Всім відомо, що приємно бути здоровим, тільки треба знати, як здоровим стати. Саме з цією метою 14 вересня учні П- 4 класів Кам’янської спецшколи-інтернату вирушили у подорож до країни Здоров’я. На шляху дітлахів чекали різні перешкоди. Кожна команда отримала свій маршрут із зазначеними станціями: станція «Здорове харчування », станція «Знань», станція « Спортивних», станція «Меню здорової дитини », станція «Чистоти », станція «Кмітливих », станція «Спритних », станція «Вітамінка », станція «Моторних », станція «Шкідливі звички». Зупиняючись на них, школярі виконували певні завдання та отримували жетони.

Під час гри в дитячих очах палала іскра зацікавленості та азарту. Учні весело і з користю провели час, пізнали багато нового, отримали безліч вражень та задоволення від виконання завдань, розвивали вміння продуктивно працювати в команді, знаходити компроміси для досягнення загальної мети. Усі вони відзначили, що дуже вподобали такий вид відпочинку, так як отримали багато позитивних емоцій.

Сподіваємося на скору зустріч та продовження наших пригод. Бажаємо всім дітлахам зростати міцними і здоровими, і завжди пам'ятати гасло: «Здоров’я усьому голова»!

Золотаренко О.Г., вихователь

 

Переглядів: 915 | Додав: Natalya | Дата: 19.09.2017