$, 28.03.2024, 10:52
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2017 » Вересень » 21

 

У рамках Всеукраїнських заходів, присвячених Дню фізичної культури та спорту у Кам´янській спецшколі-інтернаті плідно пройшов «Олімпійський тиждень». Одним із завдань було нагадати учням школи-інтернату про досягнення олімпійських спортсменів- випускників, які взяли участь в цьогорічній Дефолімпіаді в Турції, а також виховувати нове покоління, здатне перевершити спортивні досягнення попередників.

В рамках цього заходу учні дізналися про сучасних Олімпійських чемпіонів та результати виступу нашої Дефлімпійської збірної, до складу якої ввійшли 2 учениці нашої школи : Мельничук Ганна в складі збірної команди України з баскетболу посіла 4 місце, Арбузова Інна з тхеквондо - 7 місце , прийняли участь в виставці малюнків на тему «Олімпійські ігри», де найактивнішими були учні молодших класів, учні 2- 4 класів з футзалу , де переможцями стали учні 4 –Б класу, уроки фізкультури проводились у формі командних змагань та квeстів. Вже стало доброю традицією товариська зустріч з волейболу між учнями старших класів та командою педагогів .Учні та педагоги отримали бeзліч яскравих eмоцій і позитивних вражeнь.

Останній день тижня був більш насичений змаганнями: старти» звели в дружній спортивний поєдинок учнів підготовчих 2 класів - переможець 1 –А та 2 – А класи. Учні 3 – 4 класів змагалися з «піонерболу» - переможець 3 – Б та 4 – А класи. Учні 5 – 12 класів були розділені на збірні команди і показували свої фізичні здібності зі спортивного орієнтування на місцевості. Переможцем стала збірна команда учнів 6 – А та 11 – А класів, друге – команда учнів 7 –Б та 9 –А класів, третє - 7 – А та 10 – А класів. Фіналом «Олімпійського тижня» стала товариська зустріч з футболу між командами учнів та працівників школи, де в котрий раз за рахунок досвіду та майстерності з рахунком 3 : 0 команда працівників школи-інтернату обіграли команду учнів. Та головне не перемога, а те, що учні та працівники школи із задоволенням стали учасниками чудового спортивного дійства ,та отримали позитивні враження і натхнення для подальших спортивних досягнень.

Завершився Олімпійський тиждень урочистою лінійкою, на якій було нагороджено грамотами та дипломами активних учасників. Після лінійки діти йшли з піднесеним настроєм, оскільки розуміють, що тільки спорт загартовує характер і зміцнює здоров’я ,та з вірою в те ,що вони завоюють почесні місця і в чемпіонаті міста Запоріжжя з міні - футболу серед спортсменів з вадами слуху. Побажаємо нашій команді успіху в цих змаганнях.

О.М.Вайло, вчитель фізичного виховання

  

Переглядів: 728 | Додав: Natalya | Дата: 21.09.2017