$, 29.03.2024, 11:46
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2017 » Вересень » 23

 

 

З метою попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму 21 вересня у Кам’янській спецшколі-інтернаті пройшла гра-квест «Подорож правилами дорожнього руху». Діти вже не вперше вирушають у подорож різними маршрутами та долають на своєму шляху перешкоди. Цього разу юні учасники мандрували станціями: «Дорожні пазли», «Світлофор», «Заборонено - дозволено», «Зебра», «Спритний пішохід», «Дорожнє лото», «Рух з перешкодами», «Автомобілісти за кермом», «Веселі автомобілі».

Протягом гри учасники мали можливість показати себе в різних видах діяльності: складали пазли, повторювали правила поведінки на дорогах, згадували назви дорожніх знаків, змагалися в спритності та влучності, вирішували задачі різної складності.

Час пролетів дуже швидко та весело. Єдині вимоги, рівні умови, азарт та бажання бути переможцями об’єднали школярів. Учні прийшли до висновку, що необхідно бути уважними на вулицях міста. Ми повинні поважати дорогу, щоб дорога поважала нас.

Будьте максимально уважні та обережні на вулиці, адже від цього залежить не тільки ваше здоров’я та життя, а й життя і здоров’я інших учасників дорожнього руху!

К.К.Гостева, аихователь

 

  

 

 

Переглядів: 983 | Додав: Natalya | Дата: 23.09.2017