$, 18.04.2024, 12:32
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2017 » Жовтень » 10

Учні 7-А классу полюбляють подорожувати. Вже стало традицією відвідувати Василівський зоопарк. У жовтні   в черговий раз ми відвідали його. Доброзичливість господарів,чистота, доглянутість тварин нам дуже сподобалась. Цікава розповідь про кожного мешканця зоопарку нас вражає, особливо сподобалась фото сесія з маленьким левеням, якого ми тримали на руках. З цікавістю ми спостерігали за годуванням ведмедів солодощами, годування тигрів і левів м’ясом . Хочемо подякувати господарям зоопарку за теплий прийом. Особливу подяку хочеться висловити директору Камʼянської школи – інтернату Панченко Галині Володимирівні за допомогу в організації екскурсії.

Учні 7-А класу.

Переглядів: 681 | Додав: Natalya | Дата: 10.10.2017

Другий місяць осені починається з особливої дати. Цього дня у всьому світі відзначають Міжнародний день людей похилого віку. Люди старшого покоління – джерело народної мудрості, їх практичний життєвий досвід – нерозривний місток, який з’єднує покоління.

4 жовтня з нагоди вшанування людей похилого віку у Камянському сільському будинку культури для громадян похилого віку відбувся святковий концерт. Свої слова привітання висловили юні аматори сцени - вихованці Кам’янської школи – інтернату: Терновська Валерія, Степанова Влада, Федютіна Наталія та учні Кам’янської ЗОШ. Учні привітали стареньких цікавими гуморесками, віршами та мелодичними піснями.

Привітати односельців завітала голова Кам’янської ради ветеранів Безпальченко Т.І., яка побажала пенсіонерам здоров’я, тепла та довголіття.

Бажаємо всім людям похилого віку, ветеранам міцного здоров’я, добра, радості, довголіття, миру та злагоди.

Л.В.Кравченко

 

Переглядів: 741 | Додав: Natalya | Дата: 10.10.2017