$, 28.03.2024, 21:37
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2017 » Грудень » 15

 

10 грудня, напередодні Дня Святого Миколая, у м. Дніпро відбувся Всеукраїнський фестиваль дитячої творчості «Зірка Святого Миколая». Це захід, на якому талановиті діти запалюють вогник добра, радості й натхнення. У мистецьких змаганнях взяли участь колективи та виконавці з міст Дніпро, Кривий Ріг, Синельникове. Взяли участь у фестивалі і учасники народного художнього колективу – ансамблю «Ритм» КЗ « Кам′янська спецшкола – інтернат» ЗОР.

Юні артисти виконали такі пісні, як «За лісами, за горами», Мир без війни». «Україна – це ти». В номінації «хореографія» танцюристи зачарували і вразили журі та глядачів різнобарв’ям костюмів, постановкою танців «Віночок», «Ляльки», «Ши-бум». А учасники гурту «Веселі дзвіночки» виконали пісні «Тобі, Україно, тобі», «Мамин вальс». Терновська Валерія зачарувала піснею «Це моя Україна», «Ми за мир».

Усі номери колектив Кам′янської школи – інтернату представив напрочуд вдало, а коли учасники ансамблю виконали пісню «Мир без війни» у залі не залишилось жодного байдужого глядача. За підсумками журі усі колективи отримали кубки учасника фестивалю «Зірка Святого Миколая», солодкі подарунки і дипломи лауреата фестивалю. Народний художній колектив – ансамблю «Ритм» зайняв сім перших місць і виборов Гран – Прі. Хочеться привітати талановитих артистів та їх наставників з тріумфом і побажати нових звершень, щоб творчість приносила задоволення їм та глядачам.

Переглядів: 727 | Додав: Natalya | Дата: 15.12.2017