$, 29.03.2024, 14:21
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2018 » Травень » 01

 

Кам’янська спецшкола-інтернат пишається успіхами своїх юних спортсменів За рівнем спортивних досягнень навчальний заклад займає лідируючі позиції в регіоні. Наші вихованці беруть участь у спортивних змаганнях обласного і всеукраїнського значення, виборюють призові місця. Нещодавно школярі порадували всіх своїми новим успіхами.

З 20.04 по 27.04.2018 року у м. Ужгород (Закарпатська область) проходили Всеукраїнські змагання з футболу серед учнів, що мають проблеми зі слухом. В турнірі взяли участь представники 8 областей України, а саме: Закарпатської, Харківської, Запорізької, Тернопільської, Полтавської, Київської, Рівненської, Львівської. Учні Кам’янської школи-інтернату захищали честь рідної області. Це Хрупало Віталій і Стаднік Микита (8-А клас),Боровик Ілля і Короховий Кирило (7-Б клас), Гострий Микита (7-А клас), Боголюбов Данило, Макаренко Гліб (4-Б клас). Спортивна боротьба була жорсткою, але чесною. Дітям вдалося зайняти призове місце і вибороти право взяти участь у фінальному турнірі, який відбудеться влітку в м.Одеса («Молода гвардія»).

Вітаємо юних футболістів з перемогою. Бажаємо подальших звершень на спортивних майданчиках та успіхів у навчанні. Перемоги надають сил та впевненості учням. Чи не тому футбол – найулюбленішу гру мільйонів, справедливо називають ще і школою життя. Це справді школа дружби, кування характеру і шліфування майстерності!

Переглядів: 755 | Додав: Natalya | Дата: 30.04.2018