$, 25.04.2024, 06:59
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2018 » Вересень » 10

Бути здоровим — це зовсім не грати мускулами та доводити всім, що ти — найсильніший, а вести активний спосіб життя, правильно харчуватися та дбати про режим дня. Переконатися в тому, що у здоровому тілі — здоровий дух вихованцям КЗ «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат» допомагають регулярні заняття спортом. Ось і 7 вересня галасливу дітвору зібрало улюблене свято – спортивно-розважальна гра «Котигорошко» (5-12 класи) і «Веселі старти»( 1-4 класи).А зібралися діти і їх наставники для того, щоб позмагатися у силі, спритності, винахідливості, витривалості, кмітливості і просто відпочити.

Гра «Котигорошко» пройшла динамічно, цікаво, захоплююче. Були визначені і переможці. Так, 1 місце зайняла команда 8-А і 8-Б класів. 2 місце посіли учні 7-А і 9 –А класів. На 3 – юні спортсмени з 6-А і 10-А класів. Та найголовніше те, що у цій грі діти розвивали почуття дружби, взаємодопомоги і колективізму.

Були переможці і серед учнів 1-4 класів на «Веселих стартах». Так, юні спортсмени 3-Б -4-Б класів були найспритніші. На 2 місці – збірна 3-А і 4-А класів. І нічия була у збірних 1-А,2-А кл.- 1-Б, 2-Б кл.

Спортивне свято завершилось традиційно: дружній поєдинок з футболу між командою старшокласників і їх наставників. Як і декілька років поспіль, перемогли педагоги. Це ще один привід мотивувати дітей до здорового способу життя.

Квас К.Г. Вайло О.М.

 

Переглядів: 648 | Додав: Natalya | Дата: 10.09.2018