$, 29.03.2024, 16:21
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2019 » Листопад » 26

ХІІ Міжнародний благодійний фестиваль мистецтв «Дивосвіт»-культурно-мистецький соціально важливий інтеграційний проект, який вже 12 років проводиться для популяризації української дитячої та молодіжної культури як на національному, так і міжнародному рівнях. Щорічно у фестивалі беруть участь діти з особливими потребами. Вихованці Кам’янської спецшколи-інтернату теж взяли участь у такому феєричному заході. Учасники Народного художнього ансамблю танцю і пісні в жестовому виконанні «РИТМ» (керівники І.В.Китманова і  Є.О.Терновский  ) вибороли два перших місця та отримали сертифікат на участь у фестивалі в Греції. 
Ми пишаємося тим, що учні нашої школи часто займають призові місця, дарують собі та оточуючим гарний настрій, та найважливіше те, що, займаючись у ансамблі, учні проходять життєву школу ефективної адаптації і успішної соціалізації. Учасники Народного художнього ансамбль танцю і пісні в жестовому виконанні «РИТМ» нашої сільської школи на славній запорізькій землі виступали на одній сцені з відомими українськими артистами, а разом з такими популярними співачками, як Злата Огнєвіч, Ольга Юнакова, Сабіна, Маша Собко, створили спільні співочі проекти і презентували їх на головній концертній сцені – в київському палаці «Україна».
Щороку оновлюється концертна програма ансамблю, створюються неповторні танцювальні композиції, шиються чудові яскраві костюми. Нові творчі ідеї невтомних керівників і талановитих учасників ансамблю «Ритм» завжди підтримує директор школи-інтернату 
Галина Володимирівна Панченко . Вона з материнською турботою допомагає в організації придбання та пошиття костюмів, поїздок на конкурси, завжди знаходить теплі слова підтримки. Тому із впевненістю можна сказати, що це і її перемога, як директора цього чудового закладу із таким талановитим колективом.
Директор школи-інтернату завжди пишається своїми вихованцями і робить усе можливе, щоб, займаючись танцями, діти з проблемами слуху проходили життєву школу ефективної адаптації і успішної соціалізації, вчилися долати труднощі, підтримувати один одного, наполегливо працювати.
Ми пишаємось нашими красивими, щасливими, талановитими дітьми і цінуємо творчу співпрацю шкільної родини! Миру всім у нашій країні, злагоди у родинах.

  

Переглядів: 669 | Додав: Natalya | Дата: 26.11.2019