$, 26.04.2024, 22:02
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2020 » Вересень » 19

 

Велика любов до спорту, небайдуже ставлення до власного здоров’я, кропітка робота учнів та педагогів – дали бажані результати…

         З 11 по 14 вересня в місті Дніпро були проведені фінальні змагання з баскетболу XXVII Всеукраїнської спартакіади «Повір у себе» серед дітей з інвалідністю, присвяченої 29-й річниці незалежності України. Цього разу за головний приз змагалися команди Харківської, Кропивницької, Дніпропетровської, Київської, Запорізької областей та міста Маріуполя. Честь Запорізької області відстоювали учениці нашої школи: Носань Катерина, Дашкєєва Аріна, Боголюбова Аліна, Шишлакова Анжела, Приймак Поліна, Кущ Аліна. Протягом змагань наші наймолодші спортсменки демонстрували свою майстерність та волю до перемоги і за підсумками   стали бронзовими призерами, навіть незважаючи  на те ,що до складу команд Харківської та Дніпропетровської областей   входили члени молодіжної збірної України.  Ми пишаємось тим , що наші дівчатка  увійшли  до списку претендентів на президентську стипендію. Попереду нашу команду чекає турнір в місті Харкові  та  Всеукраїнська спартакіада, яка буде проводитися в «Молодій Гвардії» міста Одеси.

Від душі вітаємо з перемогою. Бажаємо в будь-якій боротьбі, в будь-якому бою перемагати також яскраво, красиво, впевнено і гідно! Нехай у вашому житті буде багато таких свят і заслужених нагород. Бажаємо залишатися сильними людьми, які точно знають, до чого прагнути і як отримати успіх.

 

 

Переглядів: 474 | Додав: Natalya | Дата: 19.09.2020