$, 29.03.2024, 04:22
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2021 » Січень » 25

Є чудовий вислів: “Вітчизна починається з мене…” І сьогодні розумієш, який глибокий зміст криється в ньому – це відповідальність, самовіддана праця, самопожертва в ім’я тієї землі, що зростила наших дідів, батьків і нас. Від того, які ми, що корисного робимо, залежить, якою буде наша держава, наше сьогодення і наше майбутнє. Тому так важливо сьогодні виховати у дитині ціннісне ставлення в першу чергу до себе, до батьків, до людей, до держави, до історичних, культурних та духовних надбань українського народу, виховати справжнього патріота України.

          Так до Дня Соборності України 22 січня в Камянській школі-інтернаті

відбулася низка заходів:  переглянуто  відеофільм «День Соборності України», проведено  відео та  фотоквести,  змагання у  патріотичній онлайн-вікторині, під час якої вихованці згадували пісні про Україну, змагалися у розгадуванні загадок, кросворду, згадали про народні звичаї та традиції, символи нашої держави.

          Найактивнішими стали учні 11-А класу (Корж.Є., Стаднік М., Семенчук В., Рум’янцева М.), які разом зі своїм вихователем Жавжаровим В.К.  створили фотоколаж « Ми українці» . Бо знати та пам'ятати це потрібно, тому що ми живемо в Україні, нашому рідному краї. А велика любов до Батьківщини жила, живе і житиме в усіх чесних і щирих серцях.

 

Переглядів: 477 | Додав: Natalya | Дата: 25.01.2021