$, 29.03.2024, 17:34
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2016 » Листопад » 5 » «Осінній ярмарок»
12:20
«Осінній ярмарок»

 «Осінній ярмарок» у стінах Кам’янської спецшколи-інтернату  запросив всіх бажаючих поповнити свої знання про традиції нашого народу. Організаторами дійства  були  вихователі класів із ЗПР  - Григоренко Л.Г. та Тищенко О.М.  Цьому передувала велика організаційна підготовка. Учні початкових класів  готували квіткові та фруктово-овочеві композиції, костюми, декорації, номери художньої самодіяльності. Чарівні вироби з глини, тканини, паперу, вишиванки, шиття і плетиво, та ще всього стільки цікавого, що ні в казці сказати ні пером описати, бо це ж — ярмарок! А ще на ньому були веселі пісні та  гумор,  танці та забави.

Всім глядачам дуже  сподобались  пісні «Як пішли ми на базар»,  «Ой,  руду-ду»,  «Ми веселі козачата»,   «Що нам осінь принесла»,  «Наш рідний край». Гостею ярмарку  була учениця 5-А класу  з веселою піснею "Ярмарок". Чудовий виступ учнів 1-А класу з хустками і танець учнів 1-Б класу  «Черевички». Учениці, Кузьминська Олександра та Полоннік  Руслана,   заспівали гарну пісню «Рушничок». Учасники дійства, учні 1- 4 класів, змогли розкрити свої таланти і показати на що вони здатні, а  ще  цікаво та змістовно відпочити.  

Традиції  українського народу були  представлені  у веселій  та  гумористич-ній формі. Всі присутні отримали великий заряд позитивних емоцій і сфотографу-валися на пам'ять про цей день.
 

Вихователь  Григоренко Л.Г. 

 

Переглядів: 828 | Додав: Natalya | Теги: осінній ярмарок, Кам'янська спецшкола- інтернат | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]