$, 25.04.2024, 06:55
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2016 » Березень » 19 » Шоу «Ангели цирку»
13:06
Шоу «Ангели цирку»

17 березня 2016 року учні  3-Б класу  Кам’янської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат відвідали грандіозне шоу «Ангели цирку» у місті Запоріжжя. Це була неймовірно ніжна та романтична подорож у світ, де мрії кожного збуваються. Де янголи, вірите ви в них чи ні, підставлять крило у складну мить. «Ангели цирку» - це не просто захоплююча дух акробатика та ілюзія, оригінальні клоуни чи жонглери. Це шоу- приголомшливий витвір людської фантазії, що дозволяє зупинити час та поринути у альтернативну реальність. Враження від побаченого посилювали сучасне світлове і звукове обладнання, спецефекти, а також ексклюзивні костюми. Вперше, відео і фотозйомки  під час шоу були дозволені. На території циркового комплексу також діяли виставки, які учні відвідали із задоволенням:

Тераріум - багато видів екзотичних плазунів та рептилій. Рідкісні види змій, крокодилів, а також черепахи, жаби, скорпіони, павукоподібні та багато інших. Спостерігаючи через скло, можна побачити, як серед гротів та каміння відпочивають черепахи чи крокодили. Ховаючись серед листя та гілок, причаїлися екзотичні змії та жаби.

Виставка трансформерів - роботи-трансформери в натуральну величину згідно оригінальних моделей героїв культового блокбастеру. Висота кожного — 2,5 метри. Їх розміри дійсно вражають! Варто відзначити, що всі вони виконані з металу, з деталей від тракторів та автомобілів. Діти мали змогу сфотографуватися зі своїм улюбленим героєм!

Кімната сміху - класичний лабіринт з кривих дзеркал підійме настрій на весь день! В галереї з кривих дзеркал за мить маленькі перетворюються на велетнів, худі на товстунів, а обличчя викривляються до невпізнанності. Це найшвидший спосіб підняти настрій як дітям, так і дорослим.

Ранчо динозаврів - на зелених галявинах мирно пасуться кровожерливі тиранозаври поряд з травоїдними бронтозаврами.

Двір циркових тварин - леви, дикобрази, ведмеді, вовки, мавпи, лами, поні та інші представники фауни (всього понад 60 тварин), а також єдині в Україні білий лев та тигр. На території цирку можна було купити солодку вату, поп-корн, різні сувеніри і повітряні кульки.Яскраві та емоційні, ні на що не схожі шоу цирку «Кобзов» - це приголомшливе поєднання акробатичних трюків, клоунади, акторської майстерності та бездоганної хореографії.  Гострі відчуття, що притаманні традиційному цирку у поєднанні з театральною вишуканістю, створюють саме ту магію, завдяки якій глядач на кілька годин переноситься в уявний світ і забуває про повсякденність. Учням 3- Б дуже сподобалась екскурсія до цирку. Вони щиро радять відвідати його  усім дорослим і дітям.

К.К.Гостева, вихователь

  

 

Переглядів: 852 | Додав: Natalya | Теги: Цирк, Кам'янська спецшкола-інтернат, Ангели цирку, екскурсія | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]