$, 19.04.2024, 21:59
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2017 » Березень » 23 » Участь педагогів КЗ «Кам’янська спецшкола-інтернат» ЗОР у семінарі-тренінгу в м. Харків
09:08
Участь педагогів КЗ «Кам’янська спецшкола-інтернат» ЗОР у семінарі-тренінгу в м. Харків

У місті Харкові з 17 по 19 березня на базі спеціалізованого центру «Ладо» пройшов дуже важливий курс з підготовки тьюторів. Педагоги Камʼянської школи-інтернату, єдині представники Запорізької області, вперше відвідали триденний семінар-тренінг, присвячений сучасним педагогічним підходам в освіті, а також роботі з дітьми з особливими потребами; ставлення до дітей з особливими потребами; різновидам терапій і програмам втручання; основному інструментарію тьютора, методам і підходам у роботі тьютора; спільній командній роботі, постановці особистої мети в роботі тьютора, особливостям і специфіці роботи тьютора в цілому.
Тренінг проводила практик з неперевершеним досвідом, прекрасна і харизматична Марина Крисов - педагогічний консультант, спеціаліст з інклюзивної і корекційної педагогіки із Ізраїлю.
На тренингу зібралась прекрасна команда; ми грали, дискутували, розробляли нові моделі, програми і просто гарно проводили час.
Дякуючи нашому неперевершеному тренеру Марині Крисов, ці три дні з підготовки "Тьютора" пройшли на одному подиху. Було дуже інформативно, продуктивно, а завдяки захоплюючому формату тренінга, ми активно провели ці три дні. Багато корисної інформації, практично застосованих знань. Є матеріали для роздумів і дій на місяці вперед. Дуже цільний, цілісний підхід і подача унікальних знань тренера-професіонала. Найбільше відкриття - це трансформація поняття «тьютора» за мірою просування програм. Робота в команді, опитування і ремарки учасників були дуже цікавими. Високий рівень викладу матеріала. Надихає позитивне мислення, коли ми відштовхуємося від того, що є, від можливостей дитини, а не від його обмежень.
Дякуємо за цей неперевершений досвід Марині Крисов, а також прекрасним, відкритим і активним учасникам тренінгу!!! Спасибі за затишну і неформально-робочу атмосферу приміщення нашим незмінним партнерам і друзям - спеціалізованого центру «Ладо» і Наталії Луньовій.
Ця поїздка не відбулась би без допомоги нашого директора Панченко Галини Володимирівни, спасибі вам за допомогу в організації, сприянні і просуванні нових підходів у системі освіти дітей з особливими потребами. Так, у Камʼянській школі-інтернаті є вже свої тьютори, що пройшли навчання і отримали сертифікати.З нетерпінням чекаємо нових зустрічей!!!! Дякуємо всім за участь!!!

Т.П.Наконечна, заступник директора з НВР

Фото Татьяны Наконечной.Фото Татьяны Наконечной. Фото Татьяны Наконечной.

Фото Общественная организация "Аутизм.Альтернатива".Фото Общественная организация "Аутизм.Альтернатива".Фото Общественная организация "Аутизм.Альтернатива".

 

 

Переглядів: 764 | Додав: Natalya | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]