$, 25.04.2024, 21:24
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2016 » Грудень » 6 » Участь учнів КЗ «Кам’янська спецшкола-інтернат» у Х Міжнародному фестивалі «Чорнобильські мотиви»
10:40
Участь учнів КЗ «Кам’янська спецшкола-інтернат» у Х Міжнародному фестивалі «Чорнобильські мотиви»

 

        2-3 грудня  у місті Дніпро відбувся X ювілейний міжнародний фестиваль «Чорнобильські мотиви». Цей захід щороку проходить на Дніпропетровщині з метою вшанування пам’яті ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС. На державному рівні 30-річчя з моменту трагедії визначено роком вшанування ліквідаторів. Цей захід є можливістю для них та усіх небайдужих за допомогою творчості встановити перемогу над страшною трагедією, оспівувати мир та силу людського духу.

         На Фестивалі ліквідаторів страшної аварії 1986-го пригадують у піснях, віршах та малюнках. Свої таланти демонструють учасники з різних куточків нашої країни та зарубіжжя. Цьогорічний концерт зібрав учасників з 12 областей України. На цей фестиваль було запрошено і учнів КЗ «Кам’янська спецшкола-інтернат» ЗОР.  Учениці нашої школи: Гедікова М. Алексєєва В. (11 – А клас), Болгаріна Н., Машкіна Ю., Ведмедько С., Пругло З. (9 – А клас), Бондаренко Л.    (6– Б клас) під керівництвом Китманової І. В.  виконали  жестову пісню «Чорнобильська біда» та здобули III місце в номінації «Кращий музичний колектив»

        «Ми пам’ятаємо кожного та бережемо спогади про тих, хто віддав життя в боротьбі з атомною катастрофою. Фестиваль є можливістю зустрітися старим друзям, поділитися спогадами та головне – передати пам’ять наступним поколінням. Слово «Чорнобиль» вкарбоване в кожне серце громадянина нашої держави.

                                                                         

 

   Чуракова С. В., вихователь

  

 

Переглядів: 785 | Додав: Natalya | Теги: Х Міжнародний фестиваль Чорнобильсь, Кам'янська спецшкола- інтернат | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]