$, 19.04.2024, 01:36
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2016 » Жовтень » 3 » Участь учнів школи у святкуванні Міжнародного дня людей похилого віку
10:42
Участь учнів школи у святкуванні Міжнародного дня людей похилого віку

 

У кожній країні є категорія людей, які потребують  уваги й піклування. Це — люди похилого віку. Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку. Цього дня ми віддаємо данину щирої поваги вам, нашим батькам, пенсіонерам, ветеранам війни та праці, чий внесок у розвиток рідного краю дуже вагомий, адже саме ви будували нашу країну.  Ви виростили дітей, а тепер віддаєте доброту, любов і ласку своїм онукам і правнукам. 

З нагоди цієї дати  1 жовтня  у вітальні Кам’янського сільського будинку культури  відбувся тематичний  захід під назвою «Дорога життя та праці»,  що дало змогу безпосереднього спілкування з тими, хто прийшов на це свято. У святковому концерті взяли участь вихованці та випускники  КЗ «Кам’янська спецшкола-інтернат»ЗОР: Терновська Валерія, Щербина Давид, Ертман Софія. Учні виконували пісні про дружбу, доброту, щастя, вчительську долю, поважну працю селян; у залі звучали цікаві гуморески з життя односельців. Голова ради ветеранів Безпальченко Т. І. виступила з вітальним словом. То ж свято завершилося на веселій ноті і люди розійшлися по своїх домівках з гарним настроєм та в доброму гуморі.

Бажаємо всім людям поважного віку залишатися діяльними й активними. Хай ваші вже не молоді роки не знесилюють вас, а піднімають морально та духовно. Ви щедро ділитеся своїм життєвим досвідом, -  і мудрість ваша залишиться в майбутніх поколіннях. Пам’ятайте, що ваш неоціненний життєвий досвід вкрай потрібний нинішній молоді.

Л.В.Кравченко, музичний керівник

 

Переглядів: 791 | Додав: Natalya | Теги: Кам'янська спецшкола- інтернат, Міжнародний день людей похилого вік | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]