$, 20.04.2024, 17:47
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2016 » Травень » 28 » В добру путь, любі діти!
10:50
В добру путь, любі діти!

Швидко промайнули роки. Ось і прийшов час прощання з початковою школою. П’ять років ми разом із вами  здіймались сходинками країни знань. Все вище і вище.

Нам сьогодні і радісно, і сумно. Радісно тому, що ви змужніли  подорослішали,порозумнішали.  А сумно тому, що доводиться з вами прощатись. Ми пам’ятаємо вас смішними малюками, коли вперше переступили поріг підготовчого класу. Це було в 2011 році. Час невблаганно йде по життю швидкими кроками. Рухливими, веселими малюками стали хлопчики, охочі пожартувати та побешкетувати на уроках та рухливих перервах наші хлопчики Артем, Семен, Дмитро, Юрій, Олександр.  Врівноважені, доброзичливі дівчатка - Софія, Наталія, Валерія, Мар’яна, Даша, Владлена.

Кожен з вас залишиться в нашій пам’яті назавжди. Співучі - Валерія, Софія, Наталія, спортивні - Артем, Дмитро та розсудливі  Юрко та Семен.  Всі ви  були активними учасниками загальношкільних та обласних конкурсів. Пройшло  п’ять років. Роки перемог, переживань удач та  старань. Але всі вони не пройшли безслідно, бо дали свої плоди: знання та вміння. Переможцем цьогорічного конкурсу «Учень року» став Тинкалюк Семен. Друге місце зайняла Сапа Софія. Всі ви маєте свої захоплення: добре граєте в футбол,  вишиваєте, плетете бісер, колекціонуєте. Ми пишаємося вами, дорогі учні! В добру путь, любі діти!

Ми вдячні батькам, які протягом років навчання підтримували нас та допомагали  в  навчально - виховному процесі: Терновській О. С., Короткій Л. М.,  Міюц М. В.

Класний керівник  Гридасова І.П.,      

Вихователі    Григоренко Л.Г.,  Марков Ю.В.

Переглядів: 822 | Додав: Natalya | Теги: випускний, Кам'янська спецшкола- інтернат | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]