$, 02.05.2024, 03:20
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2013 » Травень » 29

Шановні колеги!

Щиро вітаємо Вас зі святом Останнього дзвоника!

Ви вкладаєте у своїх вихованців любов, доброту, щедрість власних сердець, допомагаєте учням пізнавати світ, прищеплюєте їм найвищі моральні цінності.

Справді, виховувати та навчати дітей не легко. Але ми віримо, що успіхи ваших вихованців стануть справжньою винагородою для вас!

 Допоки сонце світить з висоти,
Щебечуть птахи, зацвітають квіти,

Ми Вам життям бажаєм твердо йти

І дням наступним від душі радіти!

Хай щастя завжди супроводить Вас,

Людська повага й шана не минають,

А вашу мрію й працю повсякчас

Лиш визнання вінчають!

                                                                                                     

Переглядів: 1271 | Додав: Natalya | Дата: 29.05.2013

Наприкінці навчального року на стадіоні школи-інтернату пройшла традиційна спортивно-розважальна командна гра «Лісові робінзони». Вже три роки її організатором є Олег Олександрович Гречко.

 Він розповів, що «Робінзон Крузо - головний герой найпопулярнішого із творів художньої літератури. Моряк, з Йорка, який провів 28 років на безлюдному острові після аварії судна. Подібні розповіді Робінзона, називаються "робінзонади".

 

Цей роман вийшов  майже триста років тому, але цей роман залишається однією з найвідоміших і улюблених в усьому світі книг».

Робінзоном може себе назвати людина, який поодинці долає труднощі, опинившись один на один з природою без допомоги інших людей. Така людина повинна володіти оптимізмом, вірою в життя, рішучістю, наполегливістю, винахідливістю, кмітливістю, умінням працювати.

Де, як не у спортивних змаганнях можна перевірити свої  сили, загартувати характер.

На всіх етапах спортивної гри організатору допомогали судді – вихователі центру.

Новим у  році є те, що в чотирьох різновікових командах «Парус», «Пятница», «Звезда» і «Робинзон» приймали участь педагоги Біда Ірина, Світлана Прінь, Євген Терновський, Маргарита Кабаченко та інші.

Відмічено найактивніших  уболівальників. Вихованці  Катерини Гриб,  зробили плакат з  гаслом для підтримки улюбленої  виховательки.

Для учасників команд а смузі перешкод постали досить нелегкі завдання. Але учасники з  бажанням змагались, бо було все нове і цікаве.   Всі вони нетрадиційні, оригінальні за задумом.

Головні судді, досвічені  педагоги Горбенко  Валентина Миколаївна  і  Рубан  Віталій  Миколаєвич, підвели підсумки і вручили командам солодкі призи. По завершенню зробили  фотографію на пам’ять.

 

   

Переглядів: 1401 | Додав: Natalya | Дата: 29.05.2013