$, 03.05.2024, 17:49
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2013 » Травень » 29 » Гра "Лісові Робінзони
11:04
Гра "Лісові Робінзони

Наприкінці навчального року на стадіоні школи-інтернату пройшла традиційна спортивно-розважальна командна гра «Лісові робінзони». Вже три роки її організатором є Олег Олександрович Гречко.

 Він розповів, що «Робінзон Крузо - головний герой найпопулярнішого із творів художньої літератури. Моряк, з Йорка, який провів 28 років на безлюдному острові після аварії судна. Подібні розповіді Робінзона, називаються "робінзонади".

 

Цей роман вийшов  майже триста років тому, але цей роман залишається однією з найвідоміших і улюблених в усьому світі книг».

Робінзоном може себе назвати людина, який поодинці долає труднощі, опинившись один на один з природою без допомоги інших людей. Така людина повинна володіти оптимізмом, вірою в життя, рішучістю, наполегливістю, винахідливістю, кмітливістю, умінням працювати.

Де, як не у спортивних змаганнях можна перевірити свої  сили, загартувати характер.

На всіх етапах спортивної гри організатору допомогали судді – вихователі центру.

Новим у  році є те, що в чотирьох різновікових командах «Парус», «Пятница», «Звезда» і «Робинзон» приймали участь педагоги Біда Ірина, Світлана Прінь, Євген Терновський, Маргарита Кабаченко та інші.

Відмічено найактивніших  уболівальників. Вихованці  Катерини Гриб,  зробили плакат з  гаслом для підтримки улюбленої  виховательки.

Для учасників команд а смузі перешкод постали досить нелегкі завдання. Але учасники з  бажанням змагались, бо було все нове і цікаве.   Всі вони нетрадиційні, оригінальні за задумом.

Головні судді, досвічені  педагоги Горбенко  Валентина Миколаївна  і  Рубан  Віталій  Миколаєвич, підвели підсумки і вручили командам солодкі призи. По завершенню зробили  фотографію на пам’ять.

 

   

Переглядів: 1402 | Додав: Natalya | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]