$, 02.05.2024, 09:28
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2013 » Вересень » 14

  9 вересня в нашій школі було проведено конкурс на кращу композицію з квітів "На квіти осені чарівні подивлюсь". Всі учні школи приймали активну участь у виставці.Школярі проявили  творчий підхід до виховного заходу,естетичний смак. Діти разом зі своїми наставниками підготували чудові композиції з осінніх квітів.Протягом декількох днів всі учні, батьки та гості школи мали змогу помилуватись чудовими витворами природи та людської фантазії.

                 


                 

Переглядів: 1337 | Додав: Elena | Дата: 14.09.2013

  "Супер дітки-супер вихователі!"- такий цікавий виховний захід було організовано у нашій школі.іУчні старших класів  та молоді вихователі, проявляючи не аби-яку спритність, змагались між собою. Учасники  отримали задоволення від змагань , а глядачі з ентузіазмом вболівали  як за своїх друзів так і за наставників.

        

     

                     

                                                                                                                   

Переглядів: 1205 | Додав: Elena | Дата: 14.09.2013

 1 вересня — перший день осені. Всі квіти вклоняються у цей день школам, що відкривають свої двері учням.

 1 вересня — це ніжна, лагідна, турботлива пісня батьківських сердець. Діти, та й ми, дорослі, переступаємо поріг дитинства, зазираємо у юність, торкаємося зрілості.  

 1 вересня-свято 1 дзвоника.І знову школа ніби ожила. Дитячий сміх та галас сповістив про початок навчального року. Особливо 1 веесня стало самим довгоочікуваним днем для тих, хто вперше переступив поріг нашої школи. Два  підготовчих класи радо прийняла школа у свої стіни.

                       Хай буде всім нам день оцей, як свято,
                       Хай буде щастя в серці у батьків,
                       Хай дзвонить дзвоник радісний, завзятий,
                       Хай буде радість, вищою від слів. 

Переглядів: 1193 | Додав: Natalya | Дата: 14.09.2013

  Влітку цього року 25 учнів школи отримали змогу оздоровитись в дитячому оздоровчому центрі "Бердянський".Свіже морське повітря,тепле лагідне море разом з оздоровчими заходами сприяли оздоровленню школярів. Діти з задоволенням відвідували кабінети спілеотерапії,аромотерапії,лікувального душу та масажу.На дітей тут чекали гарні розваги та здорове харчування.Загорілі,бадьорі з гарним настроєм діти повертались додому.Батьки дякували адміністрацію школи та керівників групи за організацію відпочинку.

        

         




Переглядів: 1215 | Додав: Elena | Дата: 14.09.2013

З 11.09.13 по 24.09.13 учні  нашої школи Ганчев А., Гергель Д., Онищенко Д, Ревенко Б., Щербина А., Щербина І., Обліванцева А., Резнікова Н., Бараніченко А., Щербань С., Щербина О., Белан В., Машкін Я., Довгорукий Д.  брали  участь у реабілітаційних зборах. 

В програму реабілітації входило занняття в тренажерному залі, організовані походи по місцевості, похід в ліс, в гори, на перевал. Проводились змагання зі спортивного орієнтування де наша команда змагалася з командою Миколаївської області,  зайняла перше місце і була нагороджена призами.

Поїздка до мальовничих Карпат дітям дуже сподобалась, усі були в захваті від подорожі.

          

                                                                                   

Переглядів: 1214 | Додав: Natalya | Дата: 14.09.2013

  

В період з 29 травня по 17 червня команда нашої школи брала  участь у фінальній частині Спартакіади «Повір у себе» в МДЦ «АРТЕК» з баскетболу. Наші учні захищали честь Запорізької області двома командами: дівчат та хлопців. В групі, де змагалися дівчата, було 4 команди: Запорізької, Дніпропетровської, Луганської та Сумської областей. Команда Запорізької області складалася з учнів нашої школи. В результаті змагань наша команда посіла 1 місце і стала Чемпіонами України, 2 місце у команди Сумської області, 3 – Дніпропетровська, 4 – Луганська область. Кращим «бомбардиром» змагань стала Обліванцева Анжеліка. Мельничук Ганна, Волович Ольга, Гєдікова Марія та Обліванцева Анжеліка ввійшли до складу «символічної» збірної команди з баскетболу.

В групі, де змагалися хлопці, було 5 команд: Запорізька, Дніпропетровська, Донецька, Київська та Харківська області. Всі ігри були складні та драматичні за своїм характером, команди приблизно одного рівня, а тому й вийшли цікавими. В результаті 1 місце у Дніпропетровської області, 2 – у Донецької області, 3 – Запорізька область, 4 – Київська, 5 – Харківська область. До складу нашої команди ввійшли учні нашої школи. Ревенко Богдан   та Калініченко Артем ввійшли до складу «символічної» збірної  команди змагань.

Всі діти отримали задоволення від перебування в таборі, де вони окрім змагань з баскетболу дуже весело та цікаво провели час: було багато конкурсів та змагань, дискотек, екскурсій та походів.

            

Переглядів: 1246 | Додав: Natalya | Дата: 14.09.2013