$, 03.05.2024, 18:13
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2013 » Вересень » 14 » Участь у фінальній частині Спартакіади «Повір у себе» в МДЦ «АРТЕК» з баскетболу.
19:20
Участь у фінальній частині Спартакіади «Повір у себе» в МДЦ «АРТЕК» з баскетболу.
  

В період з 29 травня по 17 червня команда нашої школи брала  участь у фінальній частині Спартакіади «Повір у себе» в МДЦ «АРТЕК» з баскетболу. Наші учні захищали честь Запорізької області двома командами: дівчат та хлопців. В групі, де змагалися дівчата, було 4 команди: Запорізької, Дніпропетровської, Луганської та Сумської областей. Команда Запорізької області складалася з учнів нашої школи. В результаті змагань наша команда посіла 1 місце і стала Чемпіонами України, 2 місце у команди Сумської області, 3 – Дніпропетровська, 4 – Луганська область. Кращим «бомбардиром» змагань стала Обліванцева Анжеліка. Мельничук Ганна, Волович Ольга, Гєдікова Марія та Обліванцева Анжеліка ввійшли до складу «символічної» збірної команди з баскетболу.

В групі, де змагалися хлопці, було 5 команд: Запорізька, Дніпропетровська, Донецька, Київська та Харківська області. Всі ігри були складні та драматичні за своїм характером, команди приблизно одного рівня, а тому й вийшли цікавими. В результаті 1 місце у Дніпропетровської області, 2 – у Донецької області, 3 – Запорізька область, 4 – Київська, 5 – Харківська область. До складу нашої команди ввійшли учні нашої школи. Ревенко Богдан   та Калініченко Артем ввійшли до складу «символічної» збірної  команди змагань.

Всі діти отримали задоволення від перебування в таборі, де вони окрім змагань з баскетболу дуже весело та цікаво провели час: було багато конкурсів та змагань, дискотек, екскурсій та походів.

            

Переглядів: 1247 | Додав: Natalya | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]