$, 02.05.2024, 14:51
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2013 » Жовтень » 14

Вітаємо всіх мешканців Запорізької області із знаменною подією – Днем визволення Запорізького краю від німецько-фашистських загарбників 

Минуло 63 роки, як було звільнено село Кам 'янське, Запорізької області ,але в пам яті ми знову і знову повертаємося до тих часів ,згадуємо та вшановуємо пам' ять тих,хто віддав своє життя заради нашого майбутнього . 

В цей день ми низько схиляємо голови над могилами полеглих за нашу свободу воїнів, мирних громадян. Вшановуємо героїв визволення і Перемоги, повоєнного відродження і , всіх, хто сьогодні примножує його честь і славу. 

 

 

На честь цього свята у нашій школі було проведено зустріч з ветеранами та дітьми війни. Скільки років минуло, але в пам’яті не згладилися епізоди воєнного часу, їх до найменших подробиць  згадували запрошені на свято гості. Педагогічний колектив та учні школи підготували для гостей привітання та концертні програму.

 

 

   

Мирного неба і квітучого майбуття Запоріжжю і рідному козацькому краю! Усім запоріжцям доброго здоров'я, нових успіхів, радощів життя, благополуччя в кожному домі!

Переглядів: 1280 | Додав: Natalya | Дата: 14.10.2013

 На долоні золотим листочком завітала осінь… Вона повідала нам одну таємницю… Якщо ви зможете розгледіти у цьому казку, то навіть крихітний кленовий метелик із жовтавими крильцями буде дорожчим за будь-які коштовності. Це дарунок природи. 

 

 

"Барви осені"-під такою назвою було проведено творчий конкурс серед учнів 1-6 класів. Аплікації з осіннього листя,виготовлені школярами, дивували навіть дорослих.Творчість і фантазія,художній смак,особисте бачення краси осінньої природи сприяють розвитку творчих здібностів школярів. 

Переглядів: 1183 | Додав: Elena | Дата: 14.10.2013

День учителя-улюблене свято не лише вчителів,а й учнів.Це свято квітів,поздоровлень,яскравих стінгазет та цікавих концертів,які готують самі учні.Це свято відзначають 100 країн світу.Учні нашої школи традиційно замінили вчителів на уроках та підготували для своїх наставників цікавий святковий концерт.

   
 

   

 Нехай життя квітує буйним цвітом

 І свято радісне приходить знов і знов.

 А доля хай дарує з кожним роком
 Вам щастя, радість, мудрість і любов!

Переглядів: 1139 | Додав: Elena | Дата: 14.10.2013