$, 03.05.2024, 18:06
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2013 » Жовтень » 14 » 70 - річчя визволення села Кам' янського від німецько-фашистських загарбників
11:50
70 - річчя визволення села Кам' янського від німецько-фашистських загарбників

Вітаємо всіх мешканців Запорізької області із знаменною подією – Днем визволення Запорізького краю від німецько-фашистських загарбників 

Минуло 63 роки, як було звільнено село Кам 'янське, Запорізької області ,але в пам яті ми знову і знову повертаємося до тих часів ,згадуємо та вшановуємо пам' ять тих,хто віддав своє життя заради нашого майбутнього . 

В цей день ми низько схиляємо голови над могилами полеглих за нашу свободу воїнів, мирних громадян. Вшановуємо героїв визволення і Перемоги, повоєнного відродження і , всіх, хто сьогодні примножує його честь і славу. 

 

 

На честь цього свята у нашій школі було проведено зустріч з ветеранами та дітьми війни. Скільки років минуло, але в пам’яті не згладилися епізоди воєнного часу, їх до найменших подробиць  згадували запрошені на свято гості. Педагогічний колектив та учні школи підготували для гостей привітання та концертні програму.

 

 

   

Мирного неба і квітучого майбуття Запоріжжю і рідному козацькому краю! Усім запоріжцям доброго здоров'я, нових успіхів, радощів життя, благополуччя в кожному домі!

Переглядів: 1281 | Додав: Natalya | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]