$, 26.04.2024, 00:11
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2013 » Грудень » 09
  Відзначення міжнародного  дня інвалідів-справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов'язок перед людьми ,що потребують захисту та підтримки у цей непростий час.Інваліди- це не просто категорія людей.Це -окремі людські життя.Окремі трагедії.Окремі людські надії на те,що все буде добре.На щастя поряд з ними є ті, хто хоче допомогти і хто допомагає. 3 грудня в нашій країні відзначається День інвалідів з метою привернути увагу суспільства до людей з особливими потрбами.Наша школа також не залишилася осторонь цієї дати,бо ця проблема є найбільшою для наших дітей. Завітали до нас у цей день багато людей, небайдужих до долі дітей з особливими потрнебами.Учні школи готувались до зустрічі гостей, проявляючи неабиякі творчі здібності.
 
                     
        
 
 
  Доброта й милосердя-міцні два крила,що тримають все людство в польоті!
 
                         
        
             
 Що людині потрібно для щастя? … Так, - здоров'я, хороші друзі, щоб рідні довго жили. А ще потрібно, щоб поруч із нами були завжди добрі чуйні люди. 
Переглядів: 1079 | Додав: Elena | Дата: 09.12.2013

   Сучасна школа потребує вироблення нових підходів до організації методичної роботи.З метою поліпшення фахової підготовки педагогічних кадрів у школі іпроводяться тижні педагогічної майстерності, які спонукають кожного педагога до підвищення свого фахового рівня, сприяють взаємному збагаченню членів педагогічного колективу педагогічними знахідками, дають змогу молодим  спеціалістам вчитися педагогічної майстерності у старших і досвідченіших колег, забезпечують підтримання в педагогічному колективі духу творчості, прагнення до пошуку.

У процесі методичної роботи здійснюються підвищення наукового рівня вихователя, його підготовка до засвоєння змісту нових програм і технологій їх реалізації, постійне ознайомлення з досягненнями психолого-педагогічних дисциплін і методик, вивчення і впровадження у шкільну практику передового педагогічного досвіду, творче виконання перевірених рекомендацій, збагачення новими, прогресивними й досконалими методами і засобами навчання, вдосконалення навичок самоосвітньої роботи.   
       
 
 
Керівник методичного об'єднання Гречко О.О. провів цікаву бесіду за круглим столом "Поговоримо про кохання",а вихователь 7-б класу Прінь С.С. обговорювала  з учнями питання головних цінностей в житті людини.    

 

 
Переглядів: 1118 | Додав: Elena | Дата: 09.12.2013

  В грудні в школі-інтернаті проходив тиждень правових знань. Було проведено зустрічі з представниками правоохоронних органів з метою профілактики та запобігання правопорюшень серед підлітків. Вихователі та класні керівники провели години спілкування, організували перегляд презентацій та фільмів на правову тематику. А молодші школярі приймали активну участь у конкурс на кращий малюнок за темою "Я маю право..."
 
                                
Переглядів: 1104 | Додав: Elena | Дата: 09.12.2013