$, 29.03.2024, 11:42
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2015 » Квітень » 24

Важко собі уявити сучасного школяра без занять спортом. У Кам’янській спеціальній школі-інтернаті велика увага приділяється фізичному розвитку учнів, формуванню навичок здорового способу життя, підготовки майбутніх пара олімпійців. Вихованці нашої школи беруть активну участь у шкільних, районних, обласних  і, навіть, міжнародних змаганнях.

Ось і 23 квітня у м. Запоріжжі юні спортсмени нашої школи приймали участь в обласних змаганнях «Дитяча легка атлетика» серед  вихованців шкіл- інтернатів області. Всього було 8 команд. Команда нашої школи в складі 6 учнів посіла  ІІ загальнокомандне місце і була нагороджена грамотою та кубком. А учень 11-А классу Онищенко Данило взяв участь в турнірі «Зірочки жердини», де став переможцем змагань і був нагороджений  грамотою та медаллю.

Так тримати!

Квас К.Г.

 

Переглядів: 852 | Додав: Natalya | Дата: 24.04.2015

«Рідний край, де ми живем,

Україною зовем»

Під таким гаслом в нашій школі 23 квітня пройшов усний журнал «Любіть Україну».  Підготувала цей захід для школярів 1-4 класів   бібліотекар школи  Асатрян А. В.  Його метою було виховання в учнів любові до рідного краю, до його оберегів, до співучої мови, пісні, народних традицій, інтересу до культурної спадщини свого народу. На першому поверсі  школи експонувалася виставка робіт майстрів народного мистецтва, на якій були представлені вишиті рушники, серветки, скатертини та картини.  У залі були виставлені книги українською мовою – що завершувало атмосферну картину традицій, духу України.  Діти, одягнені в українські вишиванки, читали   вірші, захоплені українськими мелодіями – водили хороводи. 

 

Переглядів: 842 | Додав: Natalya | Дата: 24.04.2015

Двічі на рік у нашій школі проводяться медичні огляди.  Традиційно, восени і на весні, в школу навідуються лікарі з Василівської районної лікарні. В п`ятницю, 24 квітня, пройшов черговий огляд. Не варто недооцінювати важливість профілактичного огляду, адже він дозволяє, якщо не уникнути, то хоча б зменшити можливі ризики перебігу захворювань у дитини, які можуть загостритися під час навчання. За даними статистики відомо, що більшість дитячого населення нашої країни має ті чи інші відхилення в стані здоров’я. За умови своєчасного виявлення проблем здоров’я вдається зберегти  у  більшості  випадків.  Впродовж навчального року збільшується навантаження на організм, і якщо є «слабкі місця», то цілком ймовірний розвиток захворювання, яке можна було попередити. 

Олена Садовська

 

 

Переглядів: 848 | Додав: Natalya | Дата: 24.04.2015