$, 29.03.2024, 06:52
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2015 » Жовтень » 01

Шановні колеги!

Вітаємо вас з Днем працівників освіти!

Від чистого серця бажаємо Вам доброго здоров’ я, великого задоволення від плодів своєї праці, щоб Вас зігрівало тепло людської подяки за добрі справи, а учні завжди оточували увагою і турботою.
Нехай Вас і Ваших дітей завжди об’ єднує одна мета – зведення величного храму науки, а життя виставляє лише найвищі оцінки. Міцного вам здоров’я, оптимізму, творчих успіхів і благополуччя!

Переглядів: 845 | Додав: Natalya | Дата: 01.10.2015

Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН, а в Україні це також і День ветерана.     Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь. Нинішні «літні люди» є останніми носіями класичної культури межі ХІХ-ХХ століть, того часу, в якому понад усе були честь, вихованість, толерантність - ті духовні якості, завдяки яким вони гідно пройшли крізь всі жахи тоталітаризму, голодоморів, репресій і воєн. Це люди, найбільше багатство яких - досвід, знання, вміння, мудрість.

Теплого осіннього дня у музеї с. Кам’янського зібралися люди, які багато років віддали суспільству, колгоспові, рідному селу і працювали на його добробут. Учні Кам’янської спецшколи- інтернату приєдналися до привітань, порадували присутніх  веселими піснями та запальним танцем.

Урочисто привітав зі святом наших односельців голова районної адміністрації Грачов С.В. Зі словами вдячності він віддав шану поколінню, яке вистояло криваве пекло Великої Вітчизняної війни, яке допомагало відбудовувати зруйноване і допомагає нам будувати майбутнє.

    Бажаємо всім ветеранам України міцного здоров’я, добра, радості, довголіття, миру та злагоди у ваших душах. Нехай в цьому стрімкому світі завжди по-особливому світиться родинний теплий вогник – вічне джерело наснаги й любові.

 

Л.В.Кравченко

   

Переглядів: 889 | Додав: Natalya | Дата: 01.10.2015