$, 28.03.2024, 22:00
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2016 » Грудень » 25


В дошкільних групах Камянської школи – інтернату 19 грудня було відзначено День Святого Миколая. Ще задовго до свята вихователі розповідали дітям про Святого Миколая, нагадували їм, що вони повинні бути чемними, розумними і слухняними, що Святий Миколай слухняним дітям дарує подарунки, а неслухняним – різки.
Звичай обдаровувати дітей в цей день характерний майже для всіх християнських народів. З самого ранку до дітей завітав ляльковий театр під керівництвом Гридасової І.П.. Вони привітала дітей із святом,показали виставу, передала подарунки ,які для діточок виготовили учні школи-інтернату, і переказала малятам, що незабаром сам Святий Миколай навідається до них на гостини в садочок.Діти з нетерпінням чекали приходу Святого Миколая. Нарешті під чарівні дзвоники Ангела завітав і сам Миколай. Скільки було радощів! 
Всі вихованці отримали жадані подарунки «миколайчики» від Святого Миколая. Миколай пообіцяв і надалі оберігати всіх добрих і чемних дітей, потиснув руку кожному малюку і під звуки чарівних дзвоників в супроводі Ангела залишив садок.

Л.А.Демченко, старший вихователь

Переглядів: 711 | Додав: Natalya | Дата: 25.12.2016