$, 28.03.2024, 15:18
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2017 » Квітень » 10

Запрошуємо учнів 1-10 класів взяти участь у конкурсі малюнків "Великоднє диво".

Педагог-організатор

 

 

 

Переглядів: 800 | Додав: Natalya | Дата: 10.04.2017

 

Коли ви востаннє були у ляльковому театрі? А вихованці КЗ «Кам’янська спецшкола-інтернат» мали таку нагоду 10 квітня. До школи вкотре завітав ляльковий театр «Телесик». Діти переглянули виставу «Обережно, конячка!», яка забезпечила їх гарним настроєм на цілий день. Організатори порадували глядачів живим звуком, потужним світлодіодним обладнанням. У артистів були радіо мікрофони, що дозволяло вільно спілкуватися з глядачами, змінювати хід п'єси, імпровізувати. Діти були в захваті від яскравих, великих і виразних. ляльок, у яких працюють і голова, і рот, і очі.

Дотепна, динамічна, інтригуючи вистава про те, як міжгалактичний інспектор бореться з порушником на конячці. Порушник винахідливий і не визнає ніяких правил. Прилітають космічні гості. Скориставшись відсутністю інспектора, порушник потрапляє в аварію. Інопланетяни, усунувши поломку, відлітають. Порушник дуже хоче вивчити правила.

У веселій ігровій формі артисти розповідають дітям, як престижно і сучасно бути культурним, як дотримуватись правил дорожнього руху та нагадали їм про важливість дотримання правил особистої гігієни. Весь спектакль діти беруть участь, міркують, будують логічні висновки. Матеріал закріплюється фінальної бесідою з ведучою. Потім всі активно і емоційно обговорювали, що їм найбільше сподобалося.

Ми дякуємо за такий подарунок для дітей художньому керівнику театру Кононову Андрію Валентиновичу та його творчому колективу, що вже багато років допомагає в організації хорошого настрою нашим вихованцям.

Н.В.Скориця, заступник директора з ВР

   

Переглядів: 769 | Додав: Natalya | Дата: 10.04.2017

 

Вихованцям КЗ «Кам’янська спецшкола-інтернат» ЗОР, які перебувають у групі вихідного дня, пощастило. Вони, разом з вихователями Лебідь О.І. та Золотаренко О.Г. побували у чудовій країні казки та яскравих пригод, яку їм подарував колектив Запорізького академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. В.Г. Магара.

Під час вистави «Котигорошко» діти поринули у світ посмішок, здивування і захвату. Захоплива вистава для дітей з яскравими чарівними перетвореннями, музикою та пригодами розповідала про найсильнішого богатиря Котигорошка та найхитрішого і найпідступнішого Змія. Діти із захватом та цікавістю споглядали виставу, яка навчала відрізняти добро від зла, гарних героїв від поганих. Після її закінчення довго лунали оплески глядачів.

Захоплююча постановка, цікаві декорації, чудова гра артистів справили на дітей незабутнє враження.

 

Золотаренко О.Г., вихователь

Переглядів: 792 | Додав: Natalya | Дата: 10.04.2017