$, 20.04.2024, 01:58
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2017 » Квітень » 12

12 квітня у Кам’янській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті відбулася тепла зустріч учнів та педагогів з відомою поетесою нашого запорізького краю Наталією Борисівною Літош. Гостя з районного містечка Василівки завітала на гостину в гарному українському вбранні з яскравим віночком – справжня українка!

Зустріч була проведена у вигляді невимушеної бесіди між учнями та Наталією. Авторка поетичних книжок привітно поділилася фактами своєї життєвої та творчої біографії. Жартома підкреслила на тому, що «ніде на поетесу не навчалася». Отримала дві вищих освіти. Працювала вихователем в дитячому садочку. Має двох прекрасних доньок, одна з яких також пише вірші, а також прекрасних онуків. Першу поезію написала у дванадцятирічному віці.

Наталія Борисівна пише про родину, сім'ю, Батьківщину. Декілька з віршів вона продекламувала на зустрічі: «Я – українка», «Вишиванка», «Україна», «Хортиця», «Мои хозяюшки», «Мама», «Внучатам» тощо. Літош зізналася в тому, що дуже любить дітей, а особливо своїх онуків, з якими полюбляє гуляти на природі. Усе побачене й почуте стає натхненням для написання книжок. Так і виник «Їжачок».

Учні нашої школи задавали багато питань щодо особистого та творчого життя Наталії Літош. Просили прочитати вірші про природу, про дітей, а поетеса не втомлювалася і ділитися своїми думками і враженнями. Вона порадила цікавитися письменниками рідного краю, послухати вірші, які покладені на музику.

Сподіваємося, що талановиті люди рідного краю будуть і в подальшому частими гостями у нашій школі.

Геращенко Ю.В., вчитель української мови

  

Переглядів: 909 | Додав: Natalya | Дата: 12.04.2017

25 березня 2017 року учні П-А та 1-Б класів разом з класними керівниками Гридасовою І.П. та Григоренко Л.Г. відвідали Запорізький цирк де артисти України презентували нову програму «Шлях до зірок».

Повітряний політ, золотого призера програми Михайла Севрюкова, подарував незабутні враження. Велике різноманіття улюбленців усієї малечі дресированих тварин зачарувало увагу школярів. Учні мали змогу побачити єдиний у світі атракціон з птахами, де поєднані птахи зі всього світу від маленьких птахів миру - голубів до великих африканських хижаків–грифів.

Протягом усієї вистави своїми неповторними трюками артисти дивували безліччю повітряних номерів, акробатами та найкумеднішим клоунським дуетом «Плюс 16».

Програма «Шлях до зірок» у Запорізькому цирку подарувала яскраві та неймовірні враження, теплі та добрі емоції.

Класний керівник Григоренко Л.Г.

 

 

Переглядів: 763 | Додав: Natalya | Дата: 12.04.2017