$, 25.04.2024, 08:35
Вітаю Вас Гість | RSS

       Комунальний заклад «Кам’янська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат»
Запорізької обласної ради  

Меню сайту
Календар
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
ОФІЦІЙНІ САЙТИ

Головна » 2017 » Вересень » 27

 

«Спорт – це життя» - лунає кругом. Формування у дітей та учнівської молоді ціннісного ставлення до свого здоров’я та здорового способу життя є одним із головних напрямків роботи педагогів нашої школи.

Вже стало традицією щороку у вересні проводити змагання «Супер - дітки проти супер - вихователів». Організатори гри Жавжаров Віталій Кирилович, Рубан Віталій Миколойович та Чуракова Світлана Вікторівна до змагань готувалися заздалегідь. Мали навіть декілька додаткових завдань. Сильна і весела команда вихователів (Гречко О.О., Польша А.В., Кузьминська Я.І., Мітічкіна К.В., Волкова Т. М.,Гриб К.О., Жавжаров В.К.). змагалася в 10 конкурсах зі збірною командою непосидючих старшокласників (Двигуліна А., Стецюра І., Алексєєва В., Бондаренко Л., Благодіров А., Ганза Д., Хвостішков А.). У ролі справедливих суддів виступили педагоги Терновський Є.О., Китманов В.О., та Чуракова С.В.

Діти та вихователі з великим задоволенням брали участь у цих змаганнях. Протягом гри було незрозуміло, хто отримає перемогу, адже боротьба була дуже активною та напруженою. Конкурс за конкурсом суперники виборювали бали один в одного. Найбільш яскравими конкурсами були: гра в «Дартс», стрільба з пневматичної гвинтівки та фінальна естафета, які мали змогу продемонструвати точність та влучність як дітям, так і вихователям. У результаті з рахунком 27:21 перемогла команда вихователів. Атмосфера дружби, здорового азарту панувала на ігровому майданчику. Вболівальники активно підтримували свої команди. Змагання були цікавими і корисними для усіх учасників .

Чуракова С. В.

 

 

Переглядів: 668 | Додав: Natalya | Дата: 27.09.2017

 

 

25 вересня 2017 року на території парку «Дубовий гай» учні школи-інтернату з категорії дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування відвідали благодійний фестиваль «Мама + Я».

В рамках благодійного фестивалю діти мали змогу побачити свого кумира Дідзьо. Школярі отримали задоволення від концертної програми.

Також була велика та різноманітна кількість майстер класів: ліпка з тіста, малювання, йога, різні види спортивної діяльності. Для учнів нашої школи було дуже цікавим збирання палатки. Та найбільший фурор на дітей призвела можливість відчути себе пожежним, поліцейським та лікарем швидкої допомоги. Діти мали змогу одягти атрибутику кожної професії, посидіти в машині та поспілкуватися з представниками професій, які, можливо, наші учні оберуть в майбутньому.

Діти дуже вдячні організаторам проекту за такі яскраві емоції, вони були в захваті від фестивалю.

А.С.Штефан, соціальний педагог

 

Переглядів: 680 | Додав: Natalya | Дата: 27.09.2017